Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa tom istom Levanteu, Getafeu i ostalim slabijim timovima i vaš Messi daje golove...samo što ih Ronaldo da više...je. bi. ga.
@barcelona P.I.C.K.O jedna, sad vam ga je dao u super kupu mamu vam odvratnu u stau J.E.B.E.M
hebo li vas ovaj puderas,da je dao 200golova al sta ce mu kad nije osvojio NISTA!!Lahko je davat golove Levanteu i tim beze ekima,hajde majstore daj gol Barci osim da nije iz penala. MES QUE UN CLUB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja kako ti levatu lupetaš bez ikakvog smisla. Samo lupaš ko budala. Tebi treba persena na kilu vagat.
Lik koji postigne 100 golova u 2 sezone u klubu,ne moze imati dvije lijeve noge. A taj vas Messi,da nema Xavija,Inieste,sad i Fabregasa mogu se kladiti da ne bi postigao toliko golova,pravi primjer je tome igre u reprezentaciji.Ne kazem da je los igrac ali previse ga dizete u nebesa...
hejteri , mozete da mi rutate glabe , samo to !
VJEROVATNO JE MESI BIO PRVI STRIJELAC PRIMERE...MOŽDA TI OKU I MOZGU TVOM NE ODGOVARA AL TO I NIJE BAŠ TAK TAK KAKO TI IZ SVOG DOMA PRIČAŠ...PA ČOVJEK JE ZA SVOJE DVIJE GODINE U REALU DAO 100 GOLOVA...MISLIM BEZE TI PRIČAŠ JARANE VJERUJ MI DA TI NIJEDNA NIJE NA MJESTU....TOTALNO BEZVEZE