Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj prvi sto je dao misljenje je najbolji svih vremena. R9.
Ne znam samo sta se to dešava s Brazilcima, npr Ronaldinho, Adriano, Ronaldo, Rivaldo, Kaka... U jednom momentu najbolji na svijetu i onda odjednom nigdje ih, doduse neki vise neki manje.
Ronaldinjo samo propada sve dublje i dublje.Jedino sto mu je bilo ostalo(a sda ni za tim niko ne mari)jesu njegovi cirkuski trikovi kojim a se sluzio na trenninzima.... @totti Mozda jest vratio slavu te prve dvije sezone,ali isto tako da nije otisao i tako ostavio mjesta xaviju i inijesti,barselona sigurno nebi imala tu dvojicu igraca u pravom svjetlu a ni tako velikog uspijeha!
Kad golman govori o fudbalu... Ronaldinjo je bio igracina koja je kratko trajala.Igrac koji nije konstantno igrao dobro.Mozda mesi ne zna(ne zeli) izvesti biciklo,ali vise pomaze igri i igracima,te zna sta je bit fudbala,zabiti go!Ronaldinjo je istina talentovaniji od svih njih zajedno,ali to je vise cirkuski talenat a ne fudbalski,pogotovo ne korisni u efikasni!
Valdes je rupa od golmana, ali ovdje ga ima pravo. :-) Ronaldinho je ponovo vratio staru slavu FCB i postavio temelje za ovo što je danas. Xavi, Iniesta, Messi, Puyol, samo koračaju dalje. Samo se sjetite oni magičnih makazica protiv Villareala ili pasova zatvorenih očiju za Eto\'oa, Messija, Decoa... Istina, Messi može promijeniti utakmicu, proći 5 igrača, ali magija i nepredvidljivost ostaje vječna u Ronaldinhovim nogama.
SLAŽEM SE 100% S TIPOM..RONADINO JE BOLJI OD SVIH..MESSI JOŠ NIJE DOKUČIO VRHUNAC SVOJE KARIJERE..A RONALDO JE NEKAD BIO DOBAR SAD IM SAMO MOŽE DONOSIT LOPTE..
nije on to tako reko,ova izjava je izvučena iz konteksta,
Najbolji svih vremena je Deba..... PITAJTE MARCHEGIANNI-a :)
El Fenomeno je najveći igrač svih vremena....pa onda Ronaldinjo-Messi-Zidane...tu su negdje njih trojica,svaki ima neki različit stil,mada je Ronaldinjova ludost svakako bila užitak za gledati,driblinzi,zezancije...neponovljivo.Al ni Messi ni Zidane ne zaostaju sigurno...samo što je Fenomeno uvjek stepenicu iznad svih.
slazem se sa vama ronaldo ill fenomeno najbolji igrac svih vremena,kakav messi kakav kristiano ili ronaldinjo,a i sto kaze BB mesija ni njegov golman ne smatra najboljim....hahahahha
Ronaldo fenomeno je najbolji ikad. A Messija ni njegov golman ne smatra najboljim. hahahaha
ronaldinjo car svih vremena i zao mi je sto nije vise u evropida da pokazuje umijece i svoj talenat kakav mesi kakav ronaldo sijene za njega carrrrrrr