Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRDO
@doc zavisi kakav dokor! valjda i ti mislis na ljekare kad kažeš doktor jer postoje i doktori iz raznih drugih oblasti, npr. matematike. Ovim nasim (vecini) treba oduzeti licencu! koja su to gamad! kesa, koverta i dijagnoza od oka! pa se vucaraj po specijalistickim klinikama u nedogled, samo da on sto prije zavrsi, puna je cekaonica pacijenata. mozda bi ih manje bilo da rade kako treba i da uzme malo vremena da razmisli i da ne radi po šablonu! Koja je to bagra!!!! I on je gulio loptu vise od 10 godina... Pojedinim ljekarima nije dovoljno sto gule 10 godina stolicu, nije mi dovoljnoi ni 20. Zaborave da kad dobiju diplomu nisu jos sve naucili i da jos ima toga da se nauci... ali oni sve znaju... sta ti njima imas govoriti gdje te boli i koje tegobe imas kad on sve zna i bez tvoje price - gleda u staklenu kuglu! Ko ih tjera da budu ljekari... Mogi zaborave Hipokratovu zakletvu...
Sedmična plata Portugalca iznositi 356.334 KM, a da njegova dnevnica iznosi 50904 KM. Po satu će zarađivati 2120 KM, ili svaki minut po 35KM, odnosno svaki sekund mu kane kovanica od pola marke. E sad, Jedan kvalitetan doktor u Madridu prima mjesečnu platu 7000KM A Ronaldo prima 350.000KM. Sad nek mi neko kaže vrijedi li taj isti Ronaldo za 50 doktora??? Njegova jedna plata može cijelu kliniku da drži na jaslama? I to mi je kapitalizam???? Doktori gule po 10god stolicu, ovaj pika loptu i još ima punu medijsku pažnju... fuj - TRULI ZAPAD!!!
ronaldo nije igro za raju i nije zanemarivo taktiku
wow dosao u lisbon, pa ne mogu da vjerujem! šokiran sam!
Samo uzivaj oca mi, ja da sam na tvom mjestu jos bi luđi bio... Ti si moja vjerna kopija.