Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne volim ga ni ja ali vise smaraju sa ovim provociranjem,nek im je pokazao srednjak.A i ova g.o.v.n.a sa sax smaraju sa clancima o njemu
Bakir Tiro zapeo za Ronalda ko da mu je svu familiju pobio....
ja vjerujem da je Pepe-u pokazao srednji prst dok mu ovaj rekao hej,lijepi i bogati mi smo shampioni zar ne??....ronaldo mu odgovorio prstem hahahahahahahhahha
kompleksas
imal FEDJA curu ili ženu??? :-D
Kako mi idu na zivce ovi clanci...............pa daj vise pustite covjeka na miru,pa i sta da je pokazao prst wooooww,mi mostali smo kao sveci ne psujemo ma nista,razmazite ga prvo,non stop je po novinama,svi mu titraju jaja gdje god dode pa normalno da se ovak pocne ponasat..
Messiju je pametnije bilo da je kakav milioncic posvetio invalidu. hebo mu go staru u pak. Sta ima djeste od toga??
GUZI IM RIBE PA BOLI
pa sjecate se da je dzeko psovao majku nekom našem seljaku od navijača... kad je dzeko poludio na sopstvenog navijača, kako ronaldo ne bi na protivničkog... nije da opravdavam takve postupke, ali navijači su stoka, i često zasluze batine a ne samo srednji prst ili ruznu riječ... svako zna da su navijači ako ih se tako moze nazvati uvjek najgore osobe iz susjedstva, sitni kriminalci... sve ono najgore od svakoga drustva... ima tu i istinskih navijača ali oni ne idu da dočekaju suparničke igrače da ih vrijedjaju...
nije ni čudo kada mu je trener onaj konjina kurinjo
fkt ste dosadni svaki clanak samo omalovazavate real madrid i njegove igrace a samo lud ne vidi da se digla medijska kampanja protiv njih ..
mislim da je samuel etoo najskuplji igrac danasnjice!!?
ARGENTINA
yo jes lijepo bit amoniman :P
Seljak ostaje seljak, džaba mu svo bogatstvo ovoga svijeta. Imamo takvih ovdje koliko hoćete, naročito poslije rata. Kad se opanak pocipeli !
iskreno,ja da sam umjesto njega ja bi poceo iz pistolja pucati koliko ga smaraju...dobro on to izdrzi pa dobiju \"samo\" srednjak.
STRAŠNO!!!