Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije on veliki čovjek nego se voli slikati.
To kakav je covjek ne znamo ni ti ni ja, gledaj ti prvo sebe.
Kad vidjeh u naslovu "veliki covjek" zapitah se kakvo je to veliko humano djelo napravio - kad, ono, "osevapio se" dozvolivsi da se neko s njim slika...??! Danasnje drustvo je potpuno bolesno ... :(
Sta ti znas samo znas da vredjas ljude. Ronaldo jest veliki covjek humanitarac i pomaze najvise djeci za operacije. A slobodno vrijeme koje ima koristi svake sedmice ide po tri sata u Madridsku bonicu u posjeti tesko bolesnoj djeci. I ko si ti da nekom sudis rekao bi ti nesto ali je ramazan pa cu se suzdrzati.
Zasto jos nije dobio Nobel nagradu za mira?
Ovakve stvari UEFA ne tolerira. Ovdje mnogi vi grijesite, ovo je zabranjeno od UEFE i siguran sam da ce biti pokrenut postupak ne protiv Ronalda vec protiv Portugala.
Ma beze lik. Kako covjek nekome moze da bude idol..??? FUJ PROPALE DUSE
Na terenu bio ocajan, pa 90% nas bi ga poslalo u 3 lijepe, al Ronaldo je prije svega covjek, svaka cast.
Svaka cast na ovom.Mada nije njemu ovo prvi put da nesto ovako uradi.Ljudina definitivno.
Ili je veliki covjek ili voli da se slika.
Šta god Ronaldo uradi pokaže da je "veliki" čovjek....ma dajte više prestanite pisati ovakve gluposti. Čovjek voli da se slika, bilo sam bilo s nekim drugim....
Mora malo skrenuti paznju sa svojih milion promasaja na EP pa da se sad malo prica o negovoj "dobroti". Frajer ima marketinski tim, ubija. Plati nekom cevape, objavi se u svakom mogucem mediju na svijetu. Nek ide na modnu pistu da se slika. Ono sto je trebao da uradi na terenu, on je uradio katastrofalno, kao i u vecini utakmica Portugalske reprezentacije i vecini utakmica protiv jacih protivnika. Dobili su najlaksu mogucu grupu i ne mogu da pobjede nikog, a iskljucivi krivac je on.
Promasio je nekoliko izglednih sansi i 2 mrtva zicera protiv Islanda. Sinoc promasio sve. Ne moze se vaditi ni na ekipu kao nakon svjetskog prvenstva kada je rekao da nema kvalitetne saigrace jer su mu sad ti saigraci nastimali pregrst sansi i milion % sam siguran da bi Portugal bez njega obje utakmice dobio glat jer imaju fantastican sastav. Sinoc je pucao i kad je imao milion boljih rjesenja al je ocito da je frustriran jer nije uspio nabiti statistiku protiv smjesnih ekipa iz grupe.
Ovim motivise druge budale da urade isto. Pitanje je dana kad ce neko sa nozem uletiti i izbosti nekog igraca.
K'o što je bio slučaj sa Monikom Seleš ..
Pa hoće on Selfie napravit s nekim, samo zato što misli da ga taj veliča ko Boga. Činjenica je da je Penaldo (upitno je može li se više i tako zvati?) arogantno smeće, koje zna da igra lopte, ali koje ne zna da bude čovjek. Činjenica je da Penaldo plasira vijesti kako je uplatio humanitarnu pomoć za Nepal, koje se ispostave da nisu tačne, a on ih prethodno nije opovrgnuo. Činjenica je da omalovažava igrače koji poslije utakmice žele s njim da razmijene dres. Smeće pa smeće. (Nisam Messi fan)
@Misstake Koji si ti debil. Ćaća ti viri Messiju iz dupeta. Ako te baš zanima, navijač sam Evertona, a Suarez je po meni trenutno najbolji na svijetu.
@Misstake I ti pored svog NK Šupka iz Donje Pripizdine navijaš za Real Madrid.
Добро се није скинуо до гаћа.
slusam na radiju da su mu oduzeli telefon i izbrisali sliku....
kakvi ste vi kreteni, ovo je fkt receno bilo...