Češka se nije odbranila
1
Ronaldo odveo Portugal u polufinale Eura
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra predstava ronalda veceras, u njegovom stilu.
Jednostavno ROnaldo najbolji igrac svijeta !!!!!!
@@XXL Pa dobro tokmak, hajd ti znaj tacno u sekundu kad ce biti objevljen clanak pa da vec cekas spreman sa otkucanim komentarom. Lik na vecini clanaka komentarise u prvoj minuti nakon objave. Svaki komentar stigne vidjeti kad bude objavljen. Al dzaba je tebi pricati, ko da se ti razumijes u marketinske trikove i privlacenje paznje korisnika/citatelja...haj zdravo!
Čovjek je mašina ! Ljubomorne duše mogu da mu puše :*
@ Nuhdin: Prvo se ti nauci pismenosti. Ne kaze se luksus nego LUKSUZ!
Ma ljudi , treba smiriti strasti ! I zaboraviti .. lekciju koju smo fasovali od Kraljeva nogometa , Portugala . Zasto stalno prozivate Papeta ? Pa covjek ne moze od g.... ta pitu napraviti ! Naredni put , sa Portugalcima nam slijedi 7 u pola , bez kajmaka ! Ako ne bude i duplo , za iste pare !!! Ehhh , bas me sikirate.....
Zar stvarno ne postoji nijedna pismena osoba na ovom portalu?? De poradite malo na sebi pa si dopustite luksus da sudite nekome ili necemu!
Za sve postoji objasnjenje osim za tvoju glu.p.ost, tj to sto si mazga. Napise komentar u wordu i sl. copy istog i cim izadje clanak paste i sve to moze odraditi i za manje od 10sec. Uzdravlje.
Redakcija, ili je bolesnik koji visi na racunaru lol
Jeste li vi skontali da je ovaj P.I.P.O neko iz redakcije Kli.x-a? ;) Cim izadje clanak, ne prodje 10 sekundi on je vec stigao napisati komentar od 4-5 redova...ja neki dan namjerno nakon utakmice svakih 5-10 sekundi refresovao stranicu, i cim je izasao clanak vec je bio njegov dugometrazni komentar tu...a uvijek mu je neki komentar da zakuha raspravu...kako navlace posjecenost portalu...ccc
stvarno ne shvaćam ljude koje sami sebi lajkaju komentare... evo ovaj iznad rajvosa što je napisao da je cristiano najbolji igrač na svijetu pa i budala zna da si lajkao više puta komentar preko različitih browsera !
ronaldo je portugalski Messi samo slabiji. :-)
mislim da je više suvišno pričati ko je bolji igrač inače naprimjer messi ne bi ni dobacio onaj slobodnjak ronaldovu stativu a kamoli skočio ko avion i glavom gol zabio. i inače ronaldo nije igrač za velike utakmice. hejters gona hejt 4ever
Romnaldo. :-)
@Teletabis aBd :)
Ceska je bila losa, zato je Portugal prosao...da su zabili 4 gola kao Rusi...to bi vec bila druga prica....tako da....
pa nosi onaj kockasti, a ja ne mozes...hrvatska je ispala