Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno da te ne zanima kada imas para da mozes kupiti tuce zlatnih lopti i 16 pari zlatnih kopacki :)
Ne znam da li su ovakve izjave gluma, ali ako nisu oda je mnogo napredovao ne samo kao igrac vec kao i covjek.
nerealna slika on je na njoj na nogama, inace voli da simulira i valja se po terenu ko zadnja p.... zato mu stavljajte slike kad se valja po travi i place ubuduce... moze ga real platiti milijardu nikad nece biti najbolji igrac, trenutno ima ima najmanje deset boljih od njega, moze biti kandidat za neku plasticnu kinesku kopačku jeidno
a neki dan šuga izjavila, da ga ništa drugo osim toga ne zanima...sreca pa postoje igraci pravi poput messija,koje nagradjuju likom i djelom a ne ovaj egoisticni majmun.
Najviše bih volio da ni Barcelona, a ni Real ne osvoje ništa. Ali eto, ako moram birati između dva zla, onda nek osvaja Barcelona - ako ništa onda zbog kakve takve skromnosti koju posjeduju.
jedino ako barca istupi iz svih takmičenja!
sve ti dzaba nikad neces biti majstor ko messi
pa normalno da te i ne zanima kada nemas sanse da je osvojis!! messii jepuno bolji od tebe
kopilan, naravno da ce zlana kopacka biti od sampionskog tima ... treba dati nekoj ulici ime antironaldova ulica i trba podici neki spomenik kad ono digne srednji prst
Šesti!
Murinjo mu rekao da ce ga vise voliti kada je skroman, pa sada malo i pretjeruje...
ma ti si osudjen da ne osvajas naslove, j... ne mozes barci golove iz ofsajda davati:)))
bhf j.e.b.o ti messi nanu !!
mesi mesi... :)
Vahid Halilhodzic - Vaha, selektor BiH