Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1500 eura za nekog ko sedmicno zaradi 500.000 nije ekstravagantno. Ekstravagantno je kad neko sa platom od 1000 KM ili manje kupi Iphone od 2500 KM
the truth has been spoken
ni to nije ekstravagancija nego iskompleksiranost
Inace za Bozic je najbitnije kolika je jelka i kakvi su pokloni… to je smisao Bozica…. Koji su to kreteni dragi Boze…
Vecav je jelka Salaha. a mozda i kod hase.
dobro su je unijeli u saudiju hahahaha
Da, upravo to. 😅
1500 € zaradi Christian kad pravi pauzu za malu nuždu. Oni bi jednako tako ismijavali i veliku jelku i skromne poklone. ..
Čuo sam da je RONALDO sav u suzama nakon komentara sa klixa,i uputio je izvinjenje pa će dogodine akobogda biti jelka u punom formatu,a pokloni puno skromniji.Još jednom izvinjenje za čitaoce klixa.
Besposleni pop i jarice krsti. Nije narod gladan i napacen dovoljno; da jeste glavna vijest bi bila: “grupa napacenog naroda uletila u Skupstinu sa govnenim parmacima i rastjerala koruptiranu bandu razbojnika/politicara-ki”. Samo nek se ne puca.
Seljacici obadvoje i Ronaldo i njegova hanuma, vidi se da su iz gladi pobjegli. A ukus im je gori nego u babe Mare iz Suhog Dola
Eh oni lovu imaju, a ti gledaj sta ces i kako ces….
A oni za takve kao ti kontaju: sirotinjo i Bogu si teska…
Boli ga neka stvar kakva je jelka to gledaju samo napaćeni i nedojhebani glupani.. On se može nasmijati svima jer na računu ima jedva nekih milijardu eura tako da je čovjek u brigama oko jelke.. Nisam njegov fan, ali ljudi su idioti.
I sta kazu ronaldo i georgina, jesu li se nasekirali. Zna li se sta
Joj poklona nije neki mercedes iki bmw
Jok, eto, uzet će im nešto iz Superbinga u Goraždu… 😜
Bas su se nasekirali