Novogodišnji praznici
63

Ronaldo i Georgina ismijani zbog izgleda jelke u njihovom domu, kritikovani i zbog poklona djeci

H. H.
Jelka i pokloni za djecu koje je objavila Georgina na Instagramu (Foto: Screenshot)
Jelka i pokloni za djecu koje je objavila Georgina na Instagramu (Foto: Screenshot)
Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez postali su predmet ismijavanja na društvenim mrežama nakon što je Ronaldova izabranica objavila izgled jelke u njihovom domu.

Manekenka je na svojim društvenim mrežama podijelila kako je provela Badnje veče sa svojom djecom i portugalskim nogometašem, a u prvom planu našla se veoma skromna jelka.

Brojni fanovi nisu mogli vjerovati koliko je mala jelka koja je krasila prostoriju njihove raskošne kuće, a Georgina je primila i brojne kritike nakon što se saznalo šta je poklonila djeci.

Ronaldova izabranica nije štedjela na poklonima i svojim kćerkama je poklonila Louis Vuitton torbu, model Alma BB, čija cijena je 1.500 eura, a što mnogi fanovi smatraju neprimjerenim i ekstravagantnim za njihovu dob.

Inače, Cristiano Ronaldo je jučer za svoj Al Nassr postigao dva gola i stigao do brojke od 53 pogotka u kalendarskoj 2023. godini te je na korak da bude najbolji strijelac na svijetu u tom periodu.
Pokloni koje je Georgina kupila kćerkama (Foto: Instagram)
Pokloni koje je Georgina kupila kćerkama (Foto: Instagram)

Iza njega se nalaze Harry Kane i Kylian Mbappe sa po 52 koji više nemaju utakmica ove godine te Erling Haaland koji je postigao 50 golova, a do kraja godine ga očekuju utakmice protiv Evertona u gostima i Sheffield Uniteda na svom terenu.

S druge strane Ronaldo će do kraja godine odigrati još jednu utakmicu i to 30. decembra kada će gostovati kod ekipe Al Taawona.