Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i kaze arogantan, uvalili nam 6 komada i frajer nas i dalje hvali na neki nacin ! a realno nismo zasluzili nakon onih ispada
upravo tako. mi smo ti koji smo arogantni.
Bila kurtoazija ili ne, fino je cuti da jedna takva igračina ima resperkt prema nasoj repki. To treba cijeniti. A ova \'\'gospoda\'\' koja se i na ovu temu nacionalistički izražavaju i pišu kojekakve guposti -foča i ostalo drustvo neka onacno odu sa portala, ne znam ima li u foci što slicno? Uh, Foca.......jbt tamo ni Jevreji nisu izdržali...
Hahahahah, al si pravi JADOVAN, porijeklom iz CG.
Haloo, pa i jesu osjecali pritisak nakon prve utakmice......ipak je rezultat bio 0-0, a osjecali su pritisak i sve dok nisu 4. gol dali....zasto? Zato sto znaju, nakon 2. poluvremena u Zenici, da BiH ipak moze i sama vrsiti pritisak, no bio nam je za to po mom skromnom misljenju potreban jos jedan strijelac. Dok god nisu napravili 4. gol znali su da ako BiH izjednaci, i tako ostane, oni ne idu dalje. Sto se tice crvenog....ne treba se raspravljati, pogotovo ako vec imas zuti, ali i sudija je svjesno znao tog momenta kad je povukao jos jedan zuti zbog price da presudjuje utakmicu. Ali tako je trebalo biti, trazila se dlaka u jajetu Bosancima. Da nije Lulic dobio 2 x zuti, nesto bi drugo, sa sudijine strane, presudilo utakmicu in favour of Portugal. Morao je nakon nesviranja prije 2. Bosanskog gola da se oduzi Portugalcima, i ako i njima za jedan gol (mislim 3.) je takodjer progledao kroz prste zbog offside-a (bar tako vidim po jasnijim snimcima sa Eurosporta)
Arogantni su pojedini navijaci, i nekulturni da dodam. No nasa ekipa nije arogantna, znaju da igraju protiv snaznijih, ali ipak se ne predaju unaprijed.
PEDER !!!!
svasta, mi njemu laser i messi messi a o travnjaku da ne govorim a on ovako o nama ..... evo ucite od njega... po ko zna koji put su nam zacepili zvalje i odrzali lekciju iz zivota........zato oni idu naprijed svjetlosnim godinama a mi polako ali sigurno u srednji vijek
www.royalfamily.ba
Samo jedna informacija za ove ljubitelje Safeta S. Zahiragic,Maletic i Besic su sasvim\"slucajno\"klijenti Safetovog brata,tj.on im je menager.Prvi je igrao od samog pocetka ( vec duze vrijeme,pitam se gdje je Nadarevic? ),dok su druga dvojica usla poslije,halo dva igraca koji igraju povuceno,a mi gubimo2-3 razlike!Toliko o tome,Hvaaala!
\"Osjećali smo strašan pritisak\", Je li ti to zajeßavas nas ili novinara
nema price jos malo pa ce reci da je bih igrala k\'o barcelona :)
Mi smo njih jednostavno nalozili nasim ocekivanjima i prognozama. Nista oni nisu bolji nego prije 2 godine, mozda cak i losiji, dok smo mi dosta napredovali a bila je to tada neizvjesna utakmica (1:0)
ma eto, nije nista lose prico, da su izgubili bio bi zivi uzas, kad su nerijeseno igrali, vec je bio pravio probleme. ma eto, safet je upropastio sve ...
Ronaldo ..kao prvo sportista a kao drugo jedan od najboljih u svijetu trenutno.. Dzeko ugledaj se a nisi mu do koljena
Budi žena Safeta Sušića,ustaj Safete već je sedam! Safet: opet RONALDO!!!!!!!!... Doš\'o safet kod zubara,a zubar će:OPET ŠESTICA A SAFETE?:))
kopile