Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je krenuo, uskoro će igrati po svadbama i vašarima.
jel istina da je ronaldo focak
ljudi sta vam je, CR7 je najbolji fudbaler na svijetu, u formi je...svaki normalan covjek bi se \"plasio\" takvog fudbalera, ali ne MI...odirgali smo takvu utakmicu u Francuskoj i sad smo najbolja repka na svijetu...teba se spustiti na zemlju,jer kad roknemo s visine puno boli. ko ce ba cuvat ronalda, covjek je azdaha, ona onakve kao sto su lulic,jahic,pandza jede za dorucak, osim toga on ima autoritet,njemu ce sve svirat! Samo je sreca sto u portugalu nema Ozila, Kake, Benza, Di Marie i ostalih :D Ja bih bio zadovoljan sa 0:0 u Zenici
A bombasticna naslova, Ronaldo bi se mogao...Po toj vasoj logici mogao bi se vratiti i u Celik. Odigrati revijalnu utakmicu, ne znaci vratiti se u Manchester da igra.
BUHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA
vratice se on u krac kad mu mi noge polomimo haja
Misliš kao što je bila i golijada Estonije u Beogradu :)))... Sanjaj klocino... Nego daljinski u ruke i gledaj najbolje reprezentacije Evrope kako igraju (jer ove lošije su davno ispale).
ROnaldo burek u svemiru ;) Nece on moci protiv jahica !
voli igrati u klubovima koji nisu prvi na tabeli :P
Ocekuje se GOOOLijada CR u Zjenici za 3 dana
Jedan je CR 7 !!:) ViVa Ronaldoooo !!