Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sine, jedino je tvoj babo uzivao dok je igro, probaj i ti. Sve sto je poslije njega doslo je sama sminka i narcis.
Bilo ih je još par, stari Ronaldo jedan od njih...ali niko kao čupo
ovo se kod nas kaze zgoljav a ovi strani mediji, valjda sto kod njih isto sve burad, pa mrsave nazivaju isklesani
Ustah mirno na ime Ronaldinjo
Prije trci kuci iz skole igra Barcelona ili Lejkersi ako ne igra Ronaldinho ili Koby🙈 Iako nisam navijao nit za jedne nit za druge🙂 ↑ 0 ↓ 0 Prijavi
Prije reci kuci iz slike igra Barcelona ili Lejkersi ako ne igra Ronaldinho ili Koby🙈 Iako nisam navijao nit za jedne nit za druge🙂
Iskleso bih ga ja u bulju, samo da igra za Njanjajevo.
18 god a sav istetoviran, odmah vidis kakva mu je buducnost..
Vrlo tesko je postati dobar u bilo cemu ako rastes u loju.
Lijepa prica i jos lijepsi nastavak.
jedini pravi fudbalski carobnjak radi kojeg se kupovala karta - Ronaldinho.Poslije njega sve roboti,nabildane masine i nabijaci statistike.Driblinge i poteze kao njegove svijet ce cekati jos dugo,dugo.
Sretno! Mogu samo.zamisliti pritisak da budes kao otac...ali kao I on....prvenstveno uzivaj u igri.
Taj čovjek je igrao za publiku,imao je te poteze koji su mnogima i danas misaona imenica,a publika je uživala gledati tog čarobnjaka.Taj čovjek nikada nije tako lahko padao,a pretrpio je jakih udaraca,danas samo gledaju da padnu u 16.Mislim.Ronaldinho je neponovljiv.
Gde ti je masa pi*ko izdefinisana :D :D :D
Ima li i on lazni pasos kao stari mu?