Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pele je bio Bog. Maradona je bio princ. Ronaldinho je princ bogova. Vjetar. Najbolji tehničar ikada. Nešto kao Jordan u košarci. Zbog njega fudbal postaje pjesma čak i u Italiji.
Hocu i ja burek!!!
Eto neka ti Inter igra krasan fudbal.. Smrde koliko su usljivi. Kad je Inter zadnji put osvojio Ligu Prvaka.. J*** te Italija.
Inter merda
o kakvom napadačkom nogometu govoriš zekonja ? milan igra anti nogomet i većina klubova italijanske lige ... pobijedili real i sad sve ok ! možete vi interu samo popusiti krasni... ako budete 5. na kraju sezone biće to veeeeeeliki uspjeh za vas !