Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si posljednji veliki "Brazilski" carobnjak.Svi ostali su umjetni,zbog takvih kao ti mi volimo fudbal.Hvala ti na svemu!
Dinho je igrac koji je najvise uzivao igrajuci fudbal.Covjek je izmislio "no look" pas......institucija
Ulazi budala u ludnicu pitaju ga:"Ko si ti?" Kaze on:"Ronaldinjo!" "Ko ti je to reko?" Kaze:"Reko mi Bog!" Kad neki iz coska rece:"Laze ja mu nisam nista reko!"
Mada text nema veze sa naslovom, ti si upravu. Ronaldinho je osvajao zlatnu koptu u vrijeme Zidana, Ronalda(cele),Raula,i jos par drugih.Messi nema konkirencije osim Ronalda. Mada je Messi strasan igrac, Dinho je nesto sto se nikad vise pojavit nece
E jbg sad Ronaldinho...
Legenda!!
A da ti sada igraš i ti bi sjedio na klupi...
Ovo kao da je text za pogresan naslov nidje veze jedno sa drugim... Ronaldinho jedan od poslednjih carobnjaka sa loptom...
mesi kralj fudbala
baš je skroman lik ono eee o sebi pri sebi , cvrsto stoji nogama na zemlji :)
@william costigan jr hahaha znam kolega , jel mora uvijek ozbilja , malo šale i sarkazma ne škodi , zar ne ? ;)
E jbga sad... bas ga pretjera