Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nakon ponistenog cistog pogodka za juventus i nesviranja crvenog za benatiu...i juventusu se namjesta hahahhaahah
Crveni.nije bio. Pravilo zadnjeg čovjeka bolje obraditi. Povrsan si. O lopti da li je prešla (iskreno prije da.nije) treba drugi ugao kamere nisu dali adekvatan. A o crvenom sanjaj djete.
pita te dijete koliko imas godina ? jel giovinco bio ispred benatie .jeste.da li ga je ovaj srusio..jeste...sta je to onda ..ako vec pokazujes karton onda mora bit crveni..tako da ti povrsnu mogu reci da nemas pojma, a dubinski ti mogu reci idi prati bocanje ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Znači, PREDASISTENCIJA Miralemova? :)
Jel bila "pred asistencija"kako kazu susjedi za Luku? :)
da ne bude da hvalimo svoga, ali kad je pjanke usao totalno druga roma.. oni koji su gledali tekmu znaju o cemu pricam... evo trener kaze da je romina taktika bila da cuvaju rez. do 60min., pa da s pjanom probaju dobit juve... to dovoljno govori koliko je bitan mire u ovoj romi...
Dobar si ti. Dobro ti to.
...i nas pjano se znaci nakon nekoliko katastrofalnih partija preselio na dobru staru klupicu...
Katastrofalnih partija a u timu kola evrope :) ti bas ne pratis fudbal samo komentarises...
ma jok ti pratis...posljednje 3 utakmice u prvenstvu bio najgori na terenu...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
FORZAA ROMAA !
Pjankeee samoo naprijeeddd ! ! !