Prijateljska utakmica
6
Roma savladala Liverpool 2:1
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de ba ljudi pogledajte sastave pa onda serite
pa dobro, ovi sto pametuju i pricaju kako liverpool lose igra, da vas pitam: Da li ste gledali jutros utakmicu? pa pretpostavljam da vas vecina nije liverpool je igrao sa vecinom igraca iz B tima, dok je Roma igrala kao da je neko finale (full team) :S, u Romi se izvodi izmjene kao da je neka bitna tekma a da kazem i to da je Pjanic odigrao dosta solidno :) YNWA ;)
jeli igro pjanke? kakav je ovo tekst, pjanketa nisu ni spomenuli a prije bi dali izvjestaj o svakom igracu iz BiH koji je nastupio negdje vani.
pa nije ni romi bilo mlade senzacije, destra..nije bilo jednog od najboljih veznjaka svijeta, de rossija. a odsustvo onog reponje samo je pojacalo liverpool jer je tip mrtva fosna. btw..gledao sam sinoc utakmicu na sport klubu, kaze komentator...rosi nezamjenljiv u romi na poziciji desnog beka. koliko je nezamjenljiv govori to da od sljedece sedmice ide u parmu. u romu na to mjesto dolaze ivan piris iz sao paola i torosidis iz olympiacosa. ugl i romin sastav je bio nekompletan, jer ako cemo realno u romi se ocekuju jos 3-4 nova igraca
Malo jaci trening.
pjanic+vrh
Ova nova Zemanova Roma je slijedece sezone apsolutni zicer za 3+ golova po utakmici. Zeman toliko napada, da i odbrana zaboravlja da treba braniti svoj gol!
i zasto je cudno da je Roma pobijedila, i bila bolja, protiv Liverpool-a? I sa punim sastavom bi Liverpool dobio po guzi... ;)
liverpul je KA.A.R.I.N.A
roma u prvom sastavu,dok u liverpoolu većina igrača iz rezervnog tima sastav liverpoola:gulaschi,enrique,carragher,škrtel,spearing,sheveley,sterling,ecclestone,
hvala smizla... ja taman hocu da pitam jel pjanic igrao ikako... :) pozz
Pjanic odigrao za 10
22 750 KUNA ZARADE U SAMO 3 MJESECA. AKO ŽELITE NAŠE PAROVE POŽURITE I JAVITE SE NA MAIL JER NOVE KANDIDATE PRIMAMO NA PROBU ZA KOLOVOZ PO DUPLO NIŽOJ CIJENI, A PRIKLJUČITI SE MOŽETE DO POČETKA KOLOVOZA. NA BLOGU SU VAM SKENIRANI LISTIĆI, UPLATE I PAROVI, I VJERNA STATISTIKA. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsigurniji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. POZDRAV! WWW . MAMURLUK . BLOGER . HR