Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mujo: Jooooj, opet mi se ide u Ameriku Suljo: A kad si to matereti bio u Americi? Mujo: Nisam nikad Suljo: Pa kako to 'opet mi se ide'?? Mujo: Pa i juče mi se išlo
Majke mi, meni su smijesniji oni vicevi od eurosmijeha na forumu nego ovo. Raja ba, vid'te vica, pa cemu vi dajete lajkove? :-)
I meni se svako jutro nešto ide u Njemačku... I to ne samo da mi se ide u Njemačku, nego mi se živi tamo.
Joj i njega kupuje pola Evrope još samo niste počeli objavljivati da ga hoće Santos ili boca Juniors al kenjate s njim neće ga niko
Tebra, otkaci tu lujku Srbsku i biti ces pravi CAR!
Koji dilkan, moze naci pravu djevojku i praviti svoju fanily. Ona lujka kao fol trenira i te fazone... Nabila mu subaricu preko vugle. Odoh i ja na jogging!
dzeko je kralj
imam dilemu
Imaju spisak klubova i svaki dan zazmire i prstom na neki klub i pisu da ode Dzeko u taj klub ili neko od ostalih. Stvarno smaraju.
Cuj ovog gore Roma neće dati 20 miliona, dali za Iturbea 30 ...
Danskaaaaaaaa
Kupit će ga neko, dok su u pitanju hoćel ko kupit srpske 'zvijezde' :DDDDDDD
Srbi su propali, ko Grčka. :DDDDD
dzeko idi gdje god prva prilika samo nemoj ostat u tom citiyu...........karina .....od kluba.....nikad neces nista osvojit sa njima....a niti ces se naigrat...
Pa s obzirom kakva im je bliza historija kluba.. City s Dzekom je super uspjesan klub. Ali slazem se da treba traziti promjenu.
Izgubi ti Srbija ARČIBALDE :DDDDD
Bore se ljudi časno za zadnje mjesto, bit će nešto od njih u sljedećim kvalifikacijama, možda će čak i pretposljednji bit.
hahahahaaaaa... :DDDD