Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Velež oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Proradio je bošnjački inat..
Znam kako je bilo prije 20 godina, to osuđujem, ali se ne stidim, samo zato što ni ja ni moji preci, hvala Bogu ni na koji način nisu učestvovali u tome. Ali znam i kako je sad. A znam dobro kako je u Sarajevu, a pretpostavljam i u ostatku FBiH. Ako ne vjerujete, dobro došli u Prijedor da se uvjerite. Do tada, pripazite na rječnik ili se vratite u osnovnu školu sa dodatkom škole lijepog ponašanja. Moji komentari na ovu vijest sa ovim su završeni.
hajde saša ne laprdaj, prije dvadeset godina u tom istom prijedoru su ljudi ub.ijani samo zato što nisu srbi i ti se iz prijedora našao da pričaš o toleranciji. to je kao da sin nekog gestapovca priča o toleranciji u aušvicu. pokri se ušima i srami se svojih predaka.
žiko semafora!!!
Da li su iznijeli živu glavu? Pa trebali ste danas biti u Prijedoru pa naučiti lekciju vezanu za fair-play. Autobus sa momcima iz Mostara, dok su igrali, niko nije čuvao, i zamislite, nije ni ogreban. Slučajno sam šetao parkom blizu stadiona nakon završetka utakmice, i vidio momke iz Mostara kako bez ikakvog obezbjeđenja, sami, idu prema autobusu. Da li bi se igrači iz bilo kojeg grada Republike Srpske tako osjećali u FBiH, posebno u Sarajevu? Ponosan sam na svoj Prijedor, možda trenutno najtolerantniji grad u BiH. Ponosan sam i na činjenicu da su dva maturanta prijedorske Gimnazije(u kojoj radim) postali prvotimci "Rudara", a da su ujedno sasvim solidni đaci. Komentar ću završiti čestitkom "Veležu" na pobjedi, ali većom čestitkom Prijedoru i Prijedorčanima, koji svima mogu "očitati bukvicu" kako sportski bodriti svoj klub, a nimalo ne mrziti protivnički, odakle je da je.
@realis sta je bilo kad si se probudio jesi li se umio dobro kafu popio SAMO SANJAJ MAZLUME MOJ FINI, Mostar u srcu Velež do gorba !!!
Velez je svaciji klub ko god navija za njega srcem !!!
velez je hrvatska ekipa.. Uskoro hsk velez ce igrati u sj. Logoru koje ce biti naseljeno hrvatskim pucanstvom.. Vec se gradi most avenija.. Sutina..
Velez nije bosnjacka ekipe....SMRT NACIONALIZMU
Evo gledam "divovi" se muče sa Gradinom. BUaaahahahahahahahahahaha pa to je žalosno. Gradina još nema pobjedu u ligi. Željo barem izgubi od Borca koji je poznat u evropi, a ovi tamo negdje, neznam ni đe su ovi. Ja već slavim novu titulu Želje, jer nemamo konkurencije.
bolje da su krompjere posadili na onom terenu...heheh
oleeeee oleeeeeeeeeeee oleeeeeeeeeeeeeeeee oleeeeeeeeeeeeeee oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee VELEŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽ
Idem u Mostar, protiv Gradine da podržim Bošnjačku ekipu VELEŽ.. RED ARMY ZENICA..
SADA DOBIJTE GRADINU 6 - 0 I SVI SRETNI.. MALO GOL RAZLIKU POPRAVITE, JEST DA PUNO DAJETE GOLOVA, AL BOGAMI PUNO IH I PRIMATE..