Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad će i on u Romu...
cuj kljucni....dobro pa nije trener La Corune izjavio da je i Medunjanin njegov kljucni....
Fine rijeci. Sad ih treba opravdati.
Odvratno , nafurano i prepotentno , pokazi Imenajce k'o je sef na terenu !
Kljucni su bili mandzo i scweini u bayernu, dzeko u cityu, kovacic u interu itd itd...znaci nije dobro
Naravno da je kljucni jer otkako si njega uveo, Tottenham nije imao nijednu ozbiljniju sansu, a preko Besica su kretale skoro sve ozbiljnije akcije u napadu. E sad da vidimo hoces li ga opet uvesti u 60. minuti ili ce biti u startnih 11?
Kralju moj, momak nije igrao od septembra zbog povrede i ti bi ga odmah od početka u sastav. Uostalom , Everton u sledećih 10 dana čekaju četiri bitne utakmice od čega su dvije protiv Sitija i jedna protiv Čelzija, treba li da odigra svih 360 minuta i ponovno se povrijedi ili da ga polako dozira i dovodi u vrhunsku formu.
Ključni, nosi ključeve od svlačionice.
Ključni, a svaku utakmicu počinje s klupe, čudno.
pa tek je poceo da igra u zadnje dvije utakmice jer je bio povrijedjen, au onako jakoj ifizicko zahtjevnoj ligi igras samo ako si 100% spreman