Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džeko, I and 4 milions Bosnians likes this :)
varas se jado---ne 4 miliona bosanaca---nego milion i sedamsto bosnjaka-----nemoj nas brojati hrvate i srbe--mi imamo svoje a vi svoje
SLlijepi šeici prohodali do Svetog vida HAHAHAHAHAHA
koga uopste briga za Man. City?? Smarate ovim vijestima o tom vjestackom klubu. Sta sad, Dzeko igra za njih i odma ih moram podrzavati?? aha, kako da ne. Njemu i onom njegovom menadzeru Irfanu Redzepagicu su samo pare pred ocima. Ako tako nastavi jos koju godinu, prodje mu mladost i na kraju ce zavrsiti u Boltonu ili nekom slicnom klubu na dalekom istoku(tipa Lucas Barrios),i biti ubrzo zaboravljen u svijetu fudbala. Najbolje za Dzeku,ali i za BH fudbal jeste da on zavrsi u Dortmundu vec ovo ljeto i pristane na manju platu, ili mozda Juventus jer i njima treba klasni napadac. Ako ostane u City-u, koji god trener da dodje, Dzeko ce uglavnom sjediti na klupi,i sto dobije prilike da igra, nece dobiti lopti od onih igraca. U tom slucaju, vec sljedece sezone niko ga nece htjeti od vecih klubova.
Želite izlaz iz krize i početi kladionicama uzimati novac? Nudim vam za početak besplatno! Pokušajte ovim načinom koji vam nudim, olakšajte meni i sebi i primajte najkavalitetnije informacije iz par zemalja (SIGURNE INFORMACIJE). Link od moje stranice nalazi vam se pri dnu teksta. IRSKA, JAPAN, NORVEŠKA, ŠVEDSKA ---> to su zemlje iz kojih dobivam pouzdane informacije o nogometnim utakmicama. Prvo bi se Vama dokazao i poslao prvu utakmicu besplatno da zaradite jer ne želim uzimati Vaš novac unaprijed, a onda kasnije da dijelimo troškove koje šaljem njima. Čim dobijem parove upućujem ih vama na mail, a kvote su uvijek iznad 2, nekad i preko 4. Javite se na mail i poslati ću vam prvu utakmicu besplatno za početak. E-MAIL: sportnoza @ gmail . com (upišite spojeno) WEB STRANICA: sportnoza . bloger . hr (upišite spojeno)
Mancini... ooooo...Mancini.... oooo
moze city promjeniti 5 trenera koji ce obozavati dzeku, al dzeko nikad lopte nece dobiti od silve, nasrija, yaye, teveza i aguera...i bilo koji trener kad to skonta, lakse mu je dzeku distancirati, nego petorici objasnjavati i uciti ih kako treba loptu u 16m nabaciti i dodati, a ne sam krenuti...pogotovo sto ti igraci nikad sebi ne bi dozvolili da budu u sjeni dzeke...zato mora mjenjati sredinu
Neka su ga otpustili, koliko je forsirao onu neodgovornu stoku od Balotelija svakome se popeo na ku­rac.
SEIK : Gospodo rudari situacija je teska , neke cemo morat OTUPUŠĆAT MANCINI: Ja Sam NAMAH znao da cu biti Otpušćan :P
sad će se zaposlit prEvatno. :D
Fazoni su vam ludilo... O_o
Roberto sine, jebiga.....da si bija kod Mamića možda bi ti šta i sredila. -- Gospa međugorska.
Djaba i Medjugorje hahahahaha
Savjetujem sheiku da kupi Velez i dovede Dzeku u Velez
Bankrotirao bi Šeki za sedmicu kad bi ga "fini" hercegovci uzjahali...
Hvala Allahu dragom!
Svi na ulice! :D
a sad adio i ko zna gdje i ko zna kad
jest mi drago tite mi;) ima da se sutra napijem;) pocinje sutra u 21.00 dzeko hat.trick;)
tesko klubu u koji ti odess,i samog seika si zavio u crno :D edin dzeko
http://www.youtube.com/watch?v=XThDhRO_Mx4 na na na nananana hey hey hey goodbye