Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aminem, imali ste ukuono 3shuta u ovoj i 2 u prvoj i ti opet mislis da je to dobro. Da je bayern iskoristio sve sanse bilo bi dvocifren rezultat . hajde ne kukaj, ostaje vam terasa , tj EL sledecih 10 godina
Ma dobro neka malo i promjene, vjeruj ma koliko uspjesan dosadio mi je i ferguson i njegov stil igre, mada nema ni sad neku taktiku al ne otpisuj nikad MANU :)
realan komentar utakmice, za razliku od vecine komentara na klixu.
Navijac sam Uniteda,ali Bajern zasluzeno prosao dalje.
Gospodin Sebićni...........
mandžukić opet spasio bayern prvo u manchesteru asist sad gol i spas od ispadanja
Odlicna tekma bila. Bayern Forever.
Možda prvih 10 minuta nastavka nas nije bilo nigdje, ali zato nas sada ima u polufinalu. :D
nisam mogao vjerovati u ono rekordno izjednacenje j.eboga dan i sve....ali to je ludi Bayern ! kako god,kapa dole za United i Evrin go sto je odsjekao noge svim kriticarima,bez RVP-a smo igrali to ne zaboravite !
da je rooney pogodio one 2 lopte,drukcije bi se pisalo danas,al nema price bayern je stvarno dobar a MANU, mozda za 2 god se vrati na stare staze slave..