Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebo mu je ko nasi treneri rec,mirno i dostojanstveno : halo,halo,ti zuto-mali-celavi,jes jes ti,jeb... cu ti m...u poslije tekme,hos da te sad razbijem p...o jedna celava,meni si naso mangupa glumiti,puuuuu (pljuvanje ) smradu jedan... zatim lagano bahato otici na klupu,sa mislju da su svi vidjeli ko je gazda kluba.
Usput razbije koju reklamu i okrene se prema klupi mašući rukama i jebe sve po spisku...
usput flasu vode napucat da se prolije ha
uvrijedio se ko seoska mlada, eto vam vase krpice necu vise da se igram sa vama
Ma dobar igrač, ali veliki napuhanko.
roben svakako ces na klupu kad se gotze oporavi u potpunosti, sad trebas naklonost trenera vise nego ikad, a tvoje samopouzdanje kod izvodjenja penala je jednako 0.
vidim da nijedan od vas ovde nema pojma zašto nije htio da puca.u prošloj utakmici u bundesligi je bio bajernu dosuđeni penal,robben uzima samopouzdano loptu u ruke i ide ka bijeloj tački u tom trenutku skače pep sa svoje fotelje i urla Müller Müller puca penal,robben sav ljut baca loptu od pod i u sebi jebe staru po sto puta guardioli.sinoć opet sličan scenario, kao uobičajno penal se dosudjiva bajernu,pep opet uskače kraj terena al ovaj put urla robben robben puca penal,a ovaj isti signalizira e khurac robben.mahlzeit
Bgm. malo si se zahebo Robben, yeben je Guardiola,ne bi me iznenadilo da slijedecu tekmu zapocnes s klupe...
treba robena ocerat u njegovu svedsku nekse tamo puse i folira
moj momk je straha za konpjuterove more koga hos naci za sekundu
Neka je odbio, i treba!
Nije regularno izvedei penal ! Prije nego je Frank udario loptu,najmanje 5 igraca utrcalo u 16-terac... Trebao je ponviti ovo sudija !
Zbog takvog neposluha igraca su prvi put u historiji izgubili utakmicu koja se igrala na penale, i to kakvu utakmicu- finale lige prvaka.
Lupate gospodo, Roben nije izvođač penala nego je prvi izvođač Muler ako njega nema Alaba kao drugi i Riberi kao treći.
Kakve veze to sad ima ako je njemu Pep rekao da suta penal ?
ima, jer u tekstu piše da je on bio prvi čovjek za izvođenje jeanaesteraca.