Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaustavila policija suca Radosava Vukasovića: -Vozili ste prebrzo? Gdje tako žurite? -Na Grbavicu, danas sudim Želji utakmicu. -Moramo vas novčano kazniti... -Sad nemam love, ali sigurno ću imati kad se budem vraćao.
Skinut koef. 33. Javite mi se na mail i poslat ću vam sljedeću besplatnu informaciju koju dobijem iz Meksika. Radi se o prelazu s većim koeficijentom ili konačnom ishodu utakmice. Ovisi što mi jave. Ništa ne gubite, možete samo dobiti...Mail: [email protected] Ovaj par s kvotom 33 nisam s nikome poslao. Postavljen je kao dokaz da imam provjerene informacije iz Meksika koje mi javljaju dva frenda potpuno besplatno. Drugi vas lažu da plaćaju parove i po 500 eura ali to je čista prevara. Ja ih dobivam svaki tjedan/vikend potpuno besplatno. Neću vam ih prodavati, prvo ću vam se dokazati. MEKSIKANAC.BLOGER.HR
Heynckess ti je nasao zamjenu, i to kvalitetnu. Ta zamjena je prvi asistent lige i drugi strijelac Bayerna. Onaj penal jos sanjam, oprostio sam ti promasaj, desi se. Desavalo se i legendama fudbala, ali ne mogu oprostiti sto si poslije produzetaka poslao Olica da puca penal umjesto tebe, jer nisi imao da-mu. Olicu ipak svaka cast, njega cu pamtiti kao jednog od najborbenijih igraca Bayerna. I dobro je pucao penal, ali je Cech pokazao klasu. al hajd Olic, cak je i Neuer uzeo da puca i dao gol, i njemu kapa do poda. imao je da-mu. Nadam se da ce Bayern osvojiti vise tu ligu prvaka, Lahm, Schweini, Muller, Kroos, Ribery, Alaba, Contento, Buyten ... to zasluzuju.
j.e.b.e.m. te mutava
pa godi mu dolazak u reprezentaciju kod trenera koji mu vjeruje i kod koga ce da igra....aa u bajernu sad sjedi na klupi ...eto to je to
da li sam jedini koji ne shvata naslov?