Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo su Njemci i zasluzili trofej a svi ostali se provlačili ko i ostale "velike" ekipe..
Jebiga Robi Dešava se Više sreće drugi put
a njemačko provlačenje pored alžira?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zatvorili su ga sinoć ko ovcu u tor
Ali je opet bolje odigrao od Messija.
U pravu je, Argentina nikako nije zasluzila biti u finalu, provlacila se sve vrijeme. Nadam se da ce Holandija pobijediti Brazil, jer ni Brazil nije zasluzio igru za trece mjesto
Elf je jedina igrala u tekmama polufinala. ovo 2 polufinale kao da su cekali samo da se mec zavrsi i da odluce penali pobjednika, a ako uzmemo tekme Holandije protiv Costa Rice i protiv Mexica oba puta su se provukli, a o Argentini necu ni da trosim rijeci mi smo ih nadigrali u 1 mecu na SP, ali opet to za finale ne mora nista da znaci, u svakom slucaju svu srecu zelim Njemackoj da pobijedi!
Niste zaslužili ni vi, ni Argentina, ali neko je morao proći.
roben, ti si jedan ružni, holandski, padavičarski reptil. hebo te bajer, kad si ti tamo glavni ...
bajern :)
Jbg, trebali ste malo igrati, pa usput i da daš koji gol...
Roben fudbaler ko zna skoro sve sto ima veze sa fudbalom! ROBEN PRAVI DIJAMANT!
Njemacka i Holandija su repke koje su najvise pokazale. Argentina nije zasluzila igrom ni cetvrt-finale. Sramotno je da su se pojavili u finalu. Ako ima pravde na ovom svjetu Njemacka ce pobjedit 5:0 aBd
Njemci su zasluzili trofej, ako cemo realno.
Brate, iskreno, ne zanima ni mene sta tebe ne zanima Meni je jutros pukla zavrsna dizna, ona gumena, jarane to strca nafta na sve strane Mirisu ustipci, boze I jesi li me, Arjene, nazvao da pitas kako je sad stanje? E pa da :/
a hoćeš havle?
A mi kad bi osovjili trece mjesto ne bismo znali sta da radimo od sebe od srece :D Vecina mislim, bila bi ona jadna manjina koja bi pljuvala igrace zato sto nisu osvojili prvo mjesto.
Eh Robben-e ne moze sve..svejedno i da ste prosli Njemacka bi od Vas napravila sutlijas.
Dobar je ovaj Robben, pa da te zanimalo finale i da ti je toliko stalo da osvojite prvenstvo onda te covjek ne bi mogao zaustaviti da prvi pucas penal, a ne bi to kukavicki prepustio drugima. Nemate vi muda buraz moj, zato nikada i necete osvojiti SP i zato Robben nikada nece biti ni do koljena najboljim igracima svijeta, kao sto je Suarez.
...pa kako te nije stid 90 minuta niste imali suta na gol....hahahaah
najveci profesionalac u svjetu nogometa i istinski sampion.Kapa do poda zaista je steta sto ova generacija sa robenom,snajderom,kujtom,huntelarom,persijem,de jongom,vander vartom koji zbog povrede nije oisao na sp nije osla u finale zaslzuili su,bas oranje nema srece.tesko da ce ovako u narednim SP postici jer ce evidento doci do smjene ove generacije,tesko da mogu nai igrce kalira robena van perisja,i gore nabrojanih.