Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
robben moj cojk :) nadam se da mi necete izbrisati komentar jer uvijek to radite, ne znam zasto...
nije ni ovaj hitzfield lupio ovo dzaba bas nema neke razlike izmedju messia i robbena obadvojica kad uhvate sprint ne moze ih niko ziv stic..
ma robben je masina za messia, da robben ima xavia i iniestu iza sebe bio bi najbolji igrac svih planeta!!!
Da je Messi imao onoliko povreda kao Robben sto je imao ne bi se danas toliko pricalo o njemu ! Robben je uz Ronalda i Messia najbolji igrac na svijetu. Da nije imao toliko problema sa povredama vec bi do sada jednom ili dva puta bio proglasen kao najbolji igrac godine
skoro kao mesi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! treba on jest još pure da bi bio kao meesi:
u svakom klubu robben je bio najbolji igrac a kad ste najbolji u chelseau real madridu i bayernu sve govori samo po sebi..ako odigra jednu sezonu bez povreda dobice nagradu za najboljeg igraca svijeta..
Ma nemre Robben ni govno primirisat Messiju :)
Ako ista, bar daje lijepse golove.