Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja kakav Manchester i k.u.r.a.c....ne bi mu nikad halalili :D volim kliks xD
Cuj presao - za tebe...naravno da ne vjerujem, idem istim putem kao i ti, znaci tek kada vidim da se to desilo ili na presskonferenciji kada gledam da izjavljuje da je novi igrac tog kluba tada to uzmem za gotovo, ali kazem, imal se potrebe pisati da bi mogao preci...ako klub uopce nije njega ni kontaktirao...to je isto ko da se kaze za nesto moglo bi biti...i ako bude....a dakle pises o necem sto se ne zna. XEMB - A ti pogledaj da pise mogao bi...znaci predpostavka na osnovu cega ??? Kazu pojedini mediji, a koji mediji ??? Nigdje imena, jel to tebi relevantan izvjestaj...Isto da se napise da Iran ima atomsku bombu po pisanju pojedinih medija, a da je tako zasto nema imena tih medija ??? U cijelom tekstu ni ime njemacki ni engleski medija nema...Zbog toga sam gore naveo...a ti nauci zakljucivati, da li se mogu pisati vijesti bez izvora.
@WTW Ne znam za ostale ali si ocito naivcina ako im vjerujes. Ja licno nista ne vjerujem dok ne cujem da je igrac vidjen u drugom gradu, ako trener da izjavu u kojoj naglasava zelju za njegovim dovodjenjem ili ode na ljekarski pregled. Dotad mogu pisaati sta hoce, sve je laz. Da je sve tako istinito Dzeko bi dosad prosao citavu Ligu petice po 2 puta.
Nakon ovog Jedinstvo iz Mancestera je sigurno tuzno
upravu si \"Robben bi mogao preći u Manchester United\" \"bi mogao\" znaci evo preso, eno igra vec u manchesteru , zabio je vec 20 golova.Nauci citati nikad nije pisalo da je presao u Manchester United
Koliko se sjecam, juce ili prekuce je pisalo da ide u Manchester United, a sada ovo...pa pored glupog imena portala, glup nacin i rada, barem preuymite vjest kada bude ono bas potvrdjena, a ne ovakva cula - kazala.