Nakon 29. kola Premijer lige
0
Riješena dilema oko borbe za Evropu
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ide Sarajevo a ne Borac u Evropu posto po tabeli Borac ima bolju gol razliku a i cinimi se da su bili bolji u direktnom duelu!?
slijedece sezone olimpik hladno ali znaci hladno ce da osvoji ligu ;)
@1921 Moze biti... ali na kraju ipak idemo u pretkolo UEFA lige... a vi mali zeljovci... gdje cete vi... na njivu, kopati usjeve.
ja što se ovi pitarčići javljaju ,kakva ba europa i vi, pa vi nemožete trulog želju da dobijete a pričate kao gdje je željo i gdje željo igra,ja jest vas poraz zabolio stare mi , ma vi ste jedna ispodprosječna bosanska ekipa sa tatinim sinovima među jedanest-naprijed mučo klub
Nemaju nasi klubovi uslova za velike domete,zalosno ali istinito.Sto se tice kvaliteta ima ga sigurno u nasim klubovima.Dali igraci iz nase lige mogu zivjeti od svoje zarade i redovno primati plate i premije bili bi i uspjesi i motivacija na zavidnom nivou... Bosna je mali Brazil Evrope
naprijed naprijed sarajvo
Nigdje ti klubovi ne idu. To nemere ni do 2gog pretkola otic. Jedino bi im dao u kukuruzima da trenirao. I to se jos zove premijer liga. Aaaaaa ligeeeeeee.... Mega klosarskovasarski cirkuz...
Idu 3, zato sto je ukinut Intertoto kup, a prosiren Kup Uefa (od naredne sezone se zove Uefa Euroleague) nadam se da cemo za 7-8 godina imati 10 predstavnika u Evropi, pa da i Zeljo ponovo malo osjeti kako to izgleda.
@abcd, Sa Ozrenom iz Semizovca i Sašk Napretkom,hahahaha... ŽELJO,ŽELJO EVO TI GA EVO!!!
sta je sa bracinom vrbanjusom????
gdje zeljo? gdje ce on igrat ljetos?
Hvala Edine, prvi put da neko to objasni od silnih medija u ovoj nam državi.
@hordaš Sloboda nije osvojila kup, niti se preko kupa bori za izlazak u Evropu, jer je pozicijom na tabeli on osiguran. Slaviji je također osiguran, a i Sarajevu. Pitao sam zašto tri predstavnika u Ligi UEFA zato što je prije išao drugoplasirani i osvajač kupa. Dakle, samo dva. Ovo je novina.
vitamin C* posto je sloboda druga i ide u kup uefa zato sto je osvojila kup bosne a ne zbog druge pozicije tako da idu 2 tima ispod nje tj 3 i 4... toliko
Još kad iduće sezone dođe i Olimpik, biće i tri. Sarajevo u Ligu prvaka, a Slavija i Olimpik u Kup UEFA. A nek Čelik recimo bude treći za Kup UEFA. :)