Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBRA !
Merete li malo ohanuti, dok ovalsh glednem u citab da vidim je li to po islamu i serijatu sto se ova mlada zdrebica mandari ko kamila, a muslimanka masalah, pa cu da vam reknem da li joj treba metnuti burku ili kurku.....
o moj bože još jedna Fufica željna Slave
jel ovo njena slika?? jes dobra majku mu.... i sa onakvim gaborom, ne znam kako je i za pare pristala... :D
@@pop radojica Demagog? Ma nisam ja taj,koji je šef g.uzne policije,nego je ovo bez veze,nakve k.urave dobivaju publicitet,ne vidim,zašto niko ne piše o onima sa autoputa BG-NIŠ,nije meni za neki aman moral....nego kad je u burki(mada nisam zato) problem,i kad ima jednog ćojeka,a kad je vaka onda je slavna...to je izrođeni moral,niđe veze...kad misliš da je ovo okej,pošalji,nedaj bože,neku svoju žensku,nek zaradi,pa onda reci nema veze....a usput,imaš prilog o milijardu.k.urtona i 40.000 prostitutki u JAR,jel i to sbve ok? Ma nisam ja vjeran ćojek,ali što je Sodoma i Gomora,ovo je više sve biznis i materializam.A usput,pitanje...šta ti znači ,,Izlazi li se šta van?
dobar joj staž..može i beneficiran..
dje si demagog, izlazi li se sta van? jesi ti zaduzen za kontrolu ko se s kim gu.zi ili sta, nesto kao gu.zna policija?
Pa zna cura ko je najbolji u kojoj poziciji.
Ovo je zapadom emancipirana,skinula burku,pa punim gasom.Samo joj 18 godina,i pune je novine,bljak...a i oni bijednici,spali na to da je trojica g.uze....ma daj.
a dragan covko je moja licna prostitutka:))))) lutkica moja kako on zna ljubit:))))
I babo bi sine, ali nije dovoljna ova socijala ni za to :-( Ovo je dzenosaaajjd nad nama bosnjacima, nemamo osnovna ljudska prava da guzumo.... BIH4EVER
ovo veze nema sa fudbalom i sportom. pustite njegov privatni zivot i koga on j.e.be ,bavite se onim sto radi na terenu. a na terenu je majstor i nadam se da ce ipak igrati finale CL, bez njeg bilo bi manje zanimljivo. tako isto ne bih volio da se neka zvijezda intera ozlijedi.
Babo nije kod kuce, a otvorila mi se ova stranica na kompijuteru. Dobra ova na slici !!!!