Svjetsko prvenstvo
0

Riberyjeva prostitutka savjetuje Domenecha

Totalsport
Uslugama tada još maloljetne marokanske prostitutke posljednjih su se godina "okoristili" pojedini francuski nogometaši. Među nekolicinom se isticao i onaj najbolji, Franck Ribery.

Dotičnoj je ime Zahia Dehar, a danas 18-godišnja prostitutka iza sebe ima više od dvije godine staža u starom zanatu.

Priznala je već ranije da su među njezinim mušterijama iz visokoga pariškog društvenog života bili francuski nogometni reprezentativci Karim Benzema (22), Franck Ribery (27) i Sidney Govou (31). Prvo je odnos imala s Benzemom, tada dvadesetogodišnjakom, 2008. godine, dok je onaj s Riberyjem uslijedio 2009. kada mu je bila "rođendanski poklon".

Nakon što su je mediji počeli već polako zaboravljati i baviti se Riberyjevom mogućom kaznom propuštanja finala Lige prvaka, Zahia je odlučila svjetla pozornice ponovno usmjeriti prema sebi i to zalažući se za nogometnu budućnost svojih klijenata.

Naime, u iščekivanju popisa koji će Raymond Domenech objaviti, a na kojem će biti nogometaši-kandidati za odlazak na Svjetsko prvenstvo (JAR, 11. juni - 11. juli) pismom se kroz L'Express Zahia obratila izborniku "tricolora".

Zamolila je Dahar Domenecha da "poštuje ono što sudije i advokati nazivaju nevinošću do dokazivanja krivice, te da u obzir ne uzima ono što se između pojedinaca i nje dogodilo".