Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
exstra
real je zakon i ronaldo je rebao i prije doc neznam staj ceko i dosad kad je REAL KRALJEVSKI KLUB
JA SAM NAJVECI SMINKER NA PLANETI BEZ IJEDNE DLACICE NA SEBI.....
ma idi u vraga vise kad ti se ide. Bayern nikad nije imao igraca koji stalno govori o odlasku.takav nam i ne treba. kupi prnje i odlazi. jest da si igracina,ali nisi karakter. pranjic je platio da bi igrao u bayernu,i takav igrac vrijedi svo bogatstvo svijeta,jer ce on srcem da igra. a za ribery-a naci ce Van Gaal neko rijesenje.
JA MISLIM DA MOJ BUDUĆI KOLEGA I DRUG FRANCK RIBERY MOŽE DA ZAMENI POLA IGRAČA REALA. NADAM SE DA ĆEMO S REALOM OSVOJIT I LIGU ŠAMPIJONA I PRIMERU ITD.
Ronaldo, ljubavi moja, puno,puno srece ti zelim!!! Volim te...
nek mu je sa srecom
Kada je E.Cantona (Man Utd) svojevremeno bio suspendovan nakon udaranja navijača 25 000 je dolazilo da ga gleda kako trenira. Tako da je ovo jedna glupost za neupućene ali željne bilo kakve senzacije oko državnog kluba Španije.
IGRA SVKA ČAST, AL JE SELJAK ŽEŠĆI SEMPRE BARCA