Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvog Jovetica... neda njega Fiorentina za suvo zlato! On je za Bayern samo san!
I meni se on vise smucio sa tim svojim perseravanjem. A nije ni toliko vazan kad je Roben zdrav. Bolji je Roben od njega za klasu. Nek ga prodaju i uzmu kolko mogu pa nek traze sta mlado i perspektivno, a ima kamara takvih igraca. Za 60mil mogu nac dobrog golmana, odbrambenog i veznog bez problema, sve ispod 23 godine.
Pa idi vise Frankenstejn u REAL pa tamo truhni na klupi levatino jedna kaoo i manogi prije tebe. Neka ti jaran Roben isprica kako je u Realu sjediti na klupi.
Ma preplaćena \"zvijezda\". bolje uzet pare za njega, jer se pokazalo da Bayern moze i bez njega do naslova. Nakon toga dovest npr Jovetića ili nekog sličnog igrača uštedit 30 mil evra, plus manja plaća ....
Pjanica i vozdra
Prodajte ga, uzmete 60 miliona eura. Za taj novac kupite Ozila, Jovetica, Akinfejeva i Subotica. Zar ne bi bilo bolje??
pa navodi sve govore, a naslov sve okrece...
a gdje pise da je on licno rekao da ne zeli produziti ugovor... joj jeste smijesni
ljepotan... :)))