Ostaje ili odlazi
0

Ribery u ovom trenutku ne želi produžiti s Bayernom

Totalsport
Franck Ribery (Foto: AP)
Franck Ribery (Foto: AP)
Franck Ribery, nogometaš sredine terena minhenskoga Bayerna, mislima je sve dalje od tog njemačkog Bundesligaša. Barem se tako može zaključiti iz njegovog posljednjeg poteza.

Već gotovo godinu dana traje "sapunica" s Riberyjem u naslovnoj ulozi, a sve na temu ostanka ili odlaska (u Real, Chelsea, Juventus...) iz bavarskoga kluba. Poznato je da u svakom prijelaznom roku nogometaša njegovo ime strši s popisa najpoželjnijih, ali je jednako tako znano da do kraja sljedeće sezone ima važeći ugovor s minhenskim klubom.

S namjerom da ga zadrže u svojim redovima čelni ljudi kluba htjeli su krenuti sredinom ovog mjeseca u pregovore koji bi, ostvare li se njihove želje, zadržali francuskog reprezentativca na Allianz Areni. Ipak, takvo što u ovim trenucima Riberyju nije na kraju pameti, pa je zatražio da ga se takvim pitanjima trenutno ne zamara.

"Razgovarao sam s Franckom u subotu, a on mi je odgovorio da mu je želja kocentrirati se isključivo na sportske aspekte u ovome trenutku. Shvatam to i voljni smo pričekati kraj sezone, pa potom započeti pregovore", izjavio je sportski direktor kluba Christian Nerlinger.