Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako ode ispod 700-800 hiljada, kupite 2 metra špage, svako za sebe i ubijte se
Ta cifra 700-800 je presmiješna. Bajić, Cimirot, i drugi mladi i talentovani igrači iz Želje i Sarajeva, ne bi smjeli ići ispod 2 miliona eura.
pa treba iskreno, bajic bi mnogo vise vrijedio s hrvatskim pasosom jer oni su u eu. u svim evropskim ligama imas ogranicenje na van-eu igrace i vecinom su svi puni tih igraca tako da je puno teze naci klub bez evropskom pasosa u evropi... samo se nadam da imaju u ugovoru procenat od sljedece prodaje :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E ovo ja fakat sramota.Pa jebote eto sada ste prodali Kvesića, dolazi od Evrope 600 hiljada eura, transfer Dzeke...Napunili ste kasu i prodajete Bajića u još jedan glupi turski klub gdje nam igrači godinama propadaju.Popišam vam se strategiju i na vaš nogometni rad
seljačko-sandžački klub šta vam je,to je trebalo ugasiti 93 nego aliji plakali i ostavio ih tada,ode i amir za 150k u tursku hahahah,treba gredi i alihođiću para
emmir1 slazem se u potpunosti sli eto kada bi dio novca preusmjerili za stadion shvatio bih..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja bi za ovog Bajica kupio sve Pive i Brajlovic Sudzuka
Informacija iz prve ruke - 500.000 eura
Konjspor?
Ode moj Željo helač vas butumile
e jesi se prodo u pm,,,,
NO COMMENT! P.S. Nadanm se da su naši hajvani iščupali makar 500.000 €
Onaj Armin Hodzic za Bajica je Ronaldo
milion maraka ide na grbqvicu pored dzeke i euro lige ide STADION FALIM TE BOZEEE
Kakav crni milion, kažu 200k eura otišao :/ !!!
idi se zavuci u krevetic vidis da je 23:00 vrijeme je pajkenja..kakve ba 200.000 ...bezeveze se lozis ;) vidjet ces poslije standarda... PRICAMO O NAJBOLJEM STRIJELCU LIGE PROSLE GODINE TAKO....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Turci ce na njemu zaradit najmanje deset miliona, jer toliko realno Riki vrijedi sada. Ali ne sumnjam ni sekunde da ce ga Zeljeznicar prodati za 500 000, pa ce se jos hvaliti kako su napravili dobar posao. Nasa posla!
ko je ovaj i ko je taj klub ????
nije mi jasno sto pominjete naseg Cimija? Nije baljic ni Radovcu do koljena po ponudama a ne cimirotu. Odjebite od FCS
Nije mi jasno što ti komentarišeš članak o najtrofejnijem klubu u BiH, kada navijaš za malene podstanare. Odjebite od FKŽ !
jos par sezona si najtrofejni a od sledece si drugoligas :) a kako mislis podstanar?
500.000 eura je cifra. Ko misli drugačije uvjeriće se za koji dan.
sretno majstore , navijač sam Sarajeva ali cijenim prave talente, Da ti Konyaspor bude samo usputna stanica prema ligama petice :)))))
ma vajdu ga rijadeeeee , koliko se si nafurao nije ni čudo što stagniraš u zadnjih pola godine. taj konjski klub i jeste tvoj vrhunac. smradu !
Jbg Riki...trebo si nam reć ovo 2-3 dana ranije pa da Džeku otkupimo nazad...vako nas Roma zaj.eba...sretno sutra legendo i daj 2 komata za kraj