Nogometni kup BiH
0
Rezultati šesnaestine finala
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nije bitno sto je celik ispao bitno ja da su zeljo i sarajevo ispali jer smo mi ispred nijh na tabeli ha hahha sarajlije bas ste cudna raja do jucer ste bili kurac a danas ste jaja haha
ja navijam za celik, ispao je i on, al nema veze. bas me neka sreca obuzela zbog poraza mrskih mi pitara
@mali-kurčiću.A da nisi ti možda neki vehabija pa da zabraniš na forum ko onim pederima što hočete da zabranite,treba igrače Sarajeva i Željezničara poslat na ovaj Queer festival,bili bi glavna atrakcija a Olimpik u vehabije,hahahhahhahahahahaha.
treba ZABRANITI svim kojio nisu iz sarajeva da neposjecuju ovaj portal....idite na Zenica-x,tuzla-x,Foca-x...
pa ovo je praznik, sarajevo i zeljo ponovo izgubili, ah ah kakva sreca, disciplina sve je veca
sve namjesteno ba, mamicu vam korumpiranu...
Ma zna se ko je najaci i ko ima najace navijace u bosni!Sloboda do groba;)
Pa ko pljuje po Slobodi, Širokom ili Čeliku?
To što sarajevskih klubova nema posebnu su \'\' zaslužni \'\' Emir Hadžihafizbegović, Gradimir Gojer,Almir Džuvo,Hajrudin Šuman, Mustafa Dučić, Telibećirević i ostali SDA-SBiH hohštapleri!!! Budžet za sport Sarajevskog kantona je nekoliko miliona KM a gdje te pare idu pitajte druga ministra-glumca koji pare baca na izložbe i privatne filmske festivale porodice Izetbegović i Purivatra! Dotakli ste dno i tu Vam neće pomoći pljuvanje po Slobodi, Širokom ili Čeliku!
radnik lipnica osvaja kup i ide u ligu prvaka sljedece godine
Nema priče Radnik Lipnica je najjaci
mi odavno kontamo da napravimo grupu \'\'Remiza Boys\'\' :)) i da navijamo za Olimpik jer jednostavno ne mozemo vise da pored svakodnevnih obaveza jos gubimo i zivce na Zelju a neki od nas i na Sarajevo. Tako sad kad je prosao Olimpik a Zeljo i Sarajevo ispali pravo je vrijeme da \'\'Remiza Boysi\'\' zažive :)) stoga dragi manijaci a i pitari idemo mi za Olimpik navijat :)
ha hu je vjerovatno iz sarajeva. mrzi majstore koliko oces, boli nas...
Jebi se ha hu, bas me zanima iz koje si ti vukojebine.
Nema poganijeg grada od ove odvratne tuzle, cak mi ni zenicani nisu toliko mrski koliko su ovi jadovi i pacenici!