Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.net.hr/sport/page/2009/04/23/0240006.html?pos=n2 eto to je suzivot naroda u BiH i tolerancija.
@ Sike dobro kazes,meni su se srozali skroz
svaki put kad gledam ovu tabelus,zapitam se : \" Hoce li ikad napraviti ovu tabelu kako treba,da ne coravim ,nego da odma vidim gdje sta kako laku noc
Bilo je napeto na svim terenima moramo priznati,izuzev celikove pobjede vidjeli smo jos DVA gola gostujucih momcadi.Nikad zanimljivije,nikad uzbudljivije!
seljo šampinjon.... hehehehhe
Ono je pravo glupo bilo od manijaka što pale Hrvatsku zastavu
uuu 5 tekmi bez poraza...svaka cast momcima, ako zadrzimo ovu ekipu i naredne sezone prvaci smo 100%...next victim velez :D komsijama sve najbolje, drago mi je sto su konacno dobili reflektore ;) HZ87!!!
hahahahahahah komsija te silovao hahahah jasno je ko dan da si manijak PUSI GA ZELJOOOOOOOOOOOOO
hahahhaahahahahha kad si bio djete malo ob+vaj ja ze silovao jasno je ko dan da si manijak hahahahahahahahahhaha
pohvale zelji na dobroj igri ipak igrali su pod reflektorima,da im nije bilo koseva da to ranije vide ne znam sta bi bilo :)
mi idemo u evropu i to kao 2 plasirani hahahahahahahahah sad slavija gostuje celiku a sloboda sirokom hahahahahahahahah cao zeljoooooooooooo
cuj zeljo smpion kad je to bilo i kad ce to biti boga pitaj ma ne zna ni on
zeljo sampion :)
Forza ŽELJO