Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon čovek koji je rekao nešto istinito... U svakoj reći koju je rekao je rekao istinuu i slažem se sa njima. Real Madrid trune, ne mogu nikako da konstantno igraju, isto kao i Barccelona pre par godina... Ali sve će se to promeniti... Da ljudi već vide Real poniženog na Camp Nou, a zadnjih par utakmica Real je pokazao svoje lice, bili su ravnopravni Barceloni i ne bi me iznenadio neki remi na Camp Nou... ;)
Puyol isti oni iz Zikine dinastije, sa onog odjela za psihijatriju jos samo da kaze \"MAMA KUPI MI OVO TETU\" , a sta ce ti sine teta ? \"DA JE ZENIM\" !
Gdje je Real bio pod Pellegrinijem i Capellom a gdje je sad. Tu opcenito mislim na Ligu prvaka. Lik nema blage,vi nemate blage. Svake sedmice ruse rekord i fol izgubili identitet. Samo znate s,ra,ti kako je Mourinjo los a da ga nema ne bi stajali pred osvajanjem prvenstva nego se dole nedje sa Valencijom borili za 2 mjesto. Ko prica da bi Mourinjo trebao otici iz Reala je jedan teski kreten ili balavac od 13 godina koji se razocarao sto gubi od Barce. Mada ja mislim da su to vecinom C,ma,rc,elo,nci kojima je krivo sto Guardiola nije najbolji jer sam vec citao kako pisu da je Valdez bolji od Cassilasa. Fol najmanje trose (a stalno duzni) ,najvise cine za hendikepirane, naj ovo, naj ono. I Cistacica koja im cisti g,ov,na je eto najbolja na svijetu. Zato pri prvoj izgubljenoj tituli ili vaznijoj utakmici pokazuju svoj ciganski stav i zale se na sudiju ili uvjete. Tako je bilo i nedavno sa Milanom kad su igrali nerijeseno, bilo je sa Interom i bice sa jos ekipa.
Ovo je covjek koji se stalno svadjao sa Guardiolom oko svojih trenerskih poteza dok je Guardiola bio igrac Barse. Naravno da ce sada malo da njake kada vidi da je Pep taj koji zna kako se vodi klub. A Puyol je kritican ovdje.
vidi pujola hahahahahahahahahahahahhaha !
al je zato Real prvi bagro nedohebana, zato i jesi bivsi trener marvo!
joj pujola oca mi hahahahahahaha
joj najlosiji trener ikad :D a zipa pujola :DDDDD
jeko ovaj tenkre.
http://betdojava.blogger.ba/
jedan u svijetu slijepih da je rekao istinu \"Real Madrid je izgubio identitet i to ne samo zbog Cmarinha\" navedena izreka sve govori za sebe