Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli se cuo plac djece?
Ovaj put cula se radosna graja, puscali su narod da hin vidi i slikava po zelji.
Mada nema veze s ovim, al znatel koji je prvi vijesnik proljeca? volvo svedskih registracija
prvi vijesnik proljeca kad cujes dijasporu na njemackom kroz ferhadiju pricaju haha
Jel ba domaci pljuvaci, treba li koji euric da se ide loma na fuka i na kladionicu? Hajd' da poguram malo da vas barem na dan skinem sa roditeljske grbace...whoahwjgfghfda
102. becka motorizovana brigada
Dijaspora vam je cijela reprezentacija nabijem vas
Ulogovo sam se samo da porucim ovim antidijasporcima da cu da dodjem dole na ljeto i da ce da mi se napuse ku*ca dijasporaskog ;)
smucalo ga rado puši za kutiju cigara
rent a carom naravno
Ja sam dijaspora plus papak.Hodam u trenerci i cipelama po Minkenu normalno bjele adidas carape.kad me pitaju oklen si ja kazem ponosno.Iz Bosnia.Dakle dijaspora ne izgovara Bosna nego Bosnia.Vidjimo se na ljeto dolazim da vrnem janje a mozda i bika.
Konacno se posrecilo i mojim dijasporcima.
Generalno, u reprezentaciji imamo svega nekoliko igrača koji su bili u prvoj postavi protiv Andore, akoji bi trebali igrati u prvoj postavi protiv Austrije, a sve ostalo treba mijenjati. Oni koji zaslužuju igrati u prvoj postavi po meni su: Begović, Spahić, Zukanović, Lulić, Džeko, Višća. Totalno razočarenje su: Pjanić, Bešić, Ibišević i Mujdža. Ovu četvoricu igrača ne bih stavio u prvi plan. Neka malo i Pjanke vidi da se može u reprezentaciji završiti na klupi. Ibišević je potrošen, a Bešić bezobrazan. Mujdža na zalasku karijere. Probati s klupom riješiti stvari, a onda poslije utakmice s Austrijom Baždarević treba tražiti još igrača koje hvala Bogu imamo.
text o dijaspori http://zenica-online.com/2010/11/dijaspora/
ijaspora strikes again
dijaspora u akciji selfi
gledaj dijasporaca i kockastih glava...
Bio sam pored ovog stadiona bezveze nista narocito, a i bec je kao grad bezveze, koliko ga preuvelicavaju nije mi se svidio
Gdje si bio u Beceju HALLO SLEPAC
Joj dijaspore sto je nagrnula