Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ćemo se uključit u ovo tek od polufinala, u roku 2 dana već ćemo postati najveći stručnjaci za mali fudbal #objektivnapublika
Samo sto ovo nije mali fudbal. Iskreno nikad cuo za ovo.
Mladi su zakon. Sve govori da sijedi treba da se povuku i prepuste mladima da poprave stanje koje su ovi napravili nepodnošljivim igrajući se naizmjenično braće, koljača, fašista, velikih vjernika, koalicionih i kriminalnih partnera i čega sve ne. Ali pri tome mladi moraju da misle svojom glavom a ne da slušaju stare jer onda nismo ništa dobili. Sretno.
Evo nas u 1/2 finalu sto je dokaz da znamo lopte igrati I sto se ne mora puno trcati I sto nema puno filozofiranja oko taktike.
Tako je to kod nas. Sve sto medijski nije propraceno dobro nam ide, cim se mediji upetljaju zaje*emo stvar.
Duduk na ku'cu.
Ove slike su pravo gay.. Ovi prvi se naguzili.. Vidi face npr u ovog jednog " od zada" ko da ga taman pristavio..." Znaci homo! ;)
Znači - tebi su u glavi te stvari dok tako vidiš ove slike :)
Zar se prvenstvo ne igra u Istri, kakav Zagreb sad?
Čestitke momcima! A trebali se možda sačekati da osvoje prvenstvo pa onda objaviti vijest, jer ako ranije izgube odmah će ovi kompleksaši početi pljuvati momke iako do danas nisu ni čuli za njih :)
Šta znači biti zmaj!
ja gledao dok su nasi gubili 2:0, a vidju vraga...super cestitke nasim zmajcekima...!!
Svaka čast momci. aBd do zlata, mada i ovo je zadovoljavajući rezultat.
srbi na paratima