Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masala kad BHT nije u stanju za to !!!
_______________oooo$$$$$$$$$$$$oooo ____________oo$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$o _________oo$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$o _______o$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$o ... /> _____o$$$$$$$$$____$$$$$$$$$$$$ $____$$$$$$$$$o… ____o$$$$$$$$$______$$$$$$$$$$$______$$$$$$$$$$o ___$$$$$$$$$$$______$$$$$$$$$$$______$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$____$$$$$$$$$$$$$____$$$$$$$$$$$$$ _$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ o$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$__$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$___o$ _$$$$___$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_____$$ __$$$$____”$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$”______o$$ __”$$$o_____”"”$$$$$$$$$$$$$$$$$$”$$”_________$$$ ____$$$o__________”$$”"$$$$$$”"”"___________o$$$ _____$$$$o_________________oo_____________o$$$” ______”$$$$o______o$$$$$$o”$$$$o________o$$$$ ________”$$$$$oo_____”"$$$$o$$$$$o___o$$$$”" ___________”"$$$$$oooo__”$$$o$$$$$$$$$”"” ______________”"$$$$$$$oo $$$$$$$$$$ ______________________”"”"$$$$$XX$$$$ __________________________$$$$xXXx$$$$ ___________________________$$$$$x$$$$” _____________________________”$$$”"”"
🌺ukrao si mi valutu $$$$ 😛😂😂😂
Ako može samo da komentatore sa OBN-a dovedete pa da povećate gledanost utakmica?
Šta je futsal?
Aaaa izguglala sam :)
mislio sam te ženit', al sad se već postavlja pitanje da li si ona prava? Bit' s Halidom, a nepoznavati sport, je teško za povjerovat'!
PRIKAŽI ODGOVORE (14)