Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIti sam za Safetovog bratica, ali nisam ni protiv momka. Njemu je amidza cijelo vrijeme cinio medvjedju uslugu sto se reprezntacije tice. Ali, nesto je drugo puno vaznije. Problem reprezentacije u Susicevo vrijeme nije jedan igrac, nego upravo ovo drugo. Ako Mesa "to drugo" ne prepozna, a sumnjiv mi je, jadna nam majka. A i njemu.
Drago mi je sto popustas lagano,nekad si ga zivotom branio i sjecam se tvojih komentara i rasprava s tobom. Ali te molim da nista ne komentarises ako nisi gledao jucerasnju sramotu od njegove igre,ono je bilo i jadno i bijedno.
Ahmo, ti mene nisi shvatio prosli puta. Ti bi da ja mislim ono sto se tebi cini. A to nikako nije tako. Vrati se pa opet ispocetka procitaj. Jos jednom! Ja sam najmanje govorio o Susicu, a puno vise o drugim stvarima iz prostog razloga sto je on najmanji problem. Tada sam mislio sto i sada. :o))
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Mesa,Tin Susic je tvoj prvi veliki ispit!Ako ga budes forsirao kao njegov amidza Safet,nema napretka nasoj reprezentaciji!U tom slucaju niti neces dugo ostati nas selektor!
Samo bezobrazan i placen novinar ovo moze nazvati asistencijom. Slino ponovo najlosiji u Hajduku a ti novinarcicu prvo pogledaj cijelu utakmicu pa pisi.
On je dodao Milevskom neupotrebljivu loptu,nije bilo ni pomisli ni namjere da je doda Balicu.
Haaalooooooo,kakav ba asistent jeste li vi normalni????? Daje potpuno neupotrebljivu loptu Milevskom koji je majstorski propusta,halo ba levati? Isto kao i oa petom prema Vlasivu protiv Slavena,Vlasic nabacuje i lopta slucajno ulazi u gol i kazu asistencija. DZABA GA HVALITE KAD SE VIDI IZ AVIONA DA NE ZNA!!!
Vidi se iz ove utakmice da je Meša isti Pape pozvao TSS ljudi moji kad ovakav igrač ima mjesta u prvih 11 u repki,, šta očekivati,, hahahhahahahah daj te reprizu da se ponovo ismijem hahahhahahahah koji prodori, pasovi hahahhahahahah
O kakvom je Ricardu riječ? U Dinamu nema nikakvog Ricarda, za 1-1 je zabio Machado koji je došao iz Olympiacosa.
Ma novinari su to :) Kad je Slino Sven prelazio u Inter pise novinar da prelazi na San Siro,pa jel moze gore od toga?
Izgleda da je i Mesa bio na Poljudu. Volio bih da je tako i da se licno uvjerio koje su to prevare od igraca,pogotovo onaj mali amidzin.Lik bukvalno smeta a njegovi prodori iz 47,51,62 i 65 minute su oplakat od smijeha. Mesa,znaci na tebi je,ako ti on zaigra onda si vrhunski strucnjak kao i Safet.