Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim AV AV organizaciju, jer moja keva je k.učka a ja sam kopileeeeeeeee
@lažni bolo Fuj to....dođi svome učitelju...dođi....tako poslušniče.....trebao bih te malo prošetati sa tvojom rasnom mamom...možda ima kakav dobar pit bul da dobiješ bracu ili seku.....idemo sad ponoviti puc.....puc....samo tako slušaj me i biće od tebe nešto....puc....
@BOLO SLUSAJ TI LAZNI BOLO,tebi ako je krivo sto moja mama voli da ga dira usnicama, prima u pakas od strumfova to je vtoj problem. Ja sam k.urava kao i ona, stalno dolazim i pratim tekstove o Želji, jer ih mrzim ali moram da im se divim. I volim da ujutru kad se probudim nadjem milku ispod jastuka. Usput ja nemam drugova, kad hocu da se igram s cukom meni mama zaveze kost oko vrata i cuko trckara za mnom.
@lažni bolo Fino napreduješ....konačno sam prokontao tvoju dijagnozu....ti si pašče....idemo dalje....dođi...dođi....sjedi tu.....daj mi šapu....ma vidi ti njega što je on poslušan....upali računar....tako je....sad drži svog učitelja....puc....puc... izgleda da si od rasnih roditelja....puc....puc.....mogao bih i zaraditi na tebi.....sad fuj to....brzo na spavanje.....odličan si poslušnik..... A što institucija igra.....diže se forma nema šta još samo Komitet da zaigra i to je to.... Ostali Dimitrijevići su umorni od lopatanja....valja očistiti kokošinjac, a malo je budala vidim na humanoj TV koji pomažu Amaru da šteka lovu od Džekinih tranši za Japan...
ljudi normalno odigrali utakmicu,a ne ko neki nemogu ni sa komšijama odigrati prijateljsku a da ih nezaspu grudvama
Sad je 5 do 3, keva mi stenje u sobi, opet je neko od manijaka tu... Al hajd dobit cu opet milkuuuuuuuuuuuuu! Hvala strumfovi!