Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj ce Zeljo biti moja zelja,naucicu svoje djete da ga i on voli jer Zeljo je jedan bio i ostace....
Dobro je metaloglodač (glabač) iz zenice. Imate vi svojih problema. Mrš u ze-do kant.
kurton ste vi i jedni i drugi za robiju i bilino polje
iako sam pitar drago mi je sto nas sport ide naprijed pa i malim koracima kao i ovaj, zao mi je sto nisam bio na tekmi ....
Zahvaljujem se firmi UGARAK iz visokog koja je donirala 22km za suncane naocare za zelja kad veceras bidnu igrali pod lefrektorima:):):):)P.S.Premija za pobjedu ce biti jedan veci fisek kospi.
jel vam drago sto igrate pod reflektoroma isto kakva djeca se raduju
Cestitke za sve koji su doprinijeli da se osposobe reflektori. To je velika stvar za nas cijeli grad Sarajevo. Bilo bi lijepo kad bi veceras Grbavica bila puna, da dodju pored navijaca zelje i navijaci sarajeva, pa da zajednicki cijeli stadion navija za Zelju protiv Zrinjskog. Svaki napredak Zelje znaci puno za fk Sarajevo i pitare, i svaki napredak fk Sarajeva znaci puno za Zelju i manijake. Ko je pravi Sarajlija to razumije.
Navijaci zapjevajmo za svog Zelju navijajmo...
Ja bi vise volio da mi dijete homoseksualac nego pitar
MOŽDA I ODIGRAJU POD REFLEKTORIMA,AKO IM ELEKTROPRIVREDA NE ISKLJUĆI STRUJU
Kakav ce to biti dernek, dobili struju napokon:))) Samo nek se paze zmija:)) Hz
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!!
@pubertetlija - Kakav je osjecj 60 godina biti podstanar, i da ti 60 godina uvijek neko sere nad glavom \"PLATI KIRIJU ILI IZADJI \" Neopisivo jadan i cemeran... Nasa GRBAVICA je starija od vaseg kluba... i kada budete imali stadion vas licno, a ne igrati na stadionu koji je jednako i stadion ZELJE, OLIMPIK, SARAJEVA... i ostalih sarajevskih kluba onda nam se javite... a sve do tad SLUSAJTE UPRAVU, KOJA VAS LAZE DA NEMATE DUGOVA PREMA KOSEVU, A SPREMA VAM SE PEDALA JER STE U VECIM DUGOVIMA NEGO MI PA BAR TRI DO CETIRI PUTA VISE.... SIGURNO
kakav osjecaaj, skinuti mrak sa ociju-NEOPISIVO Hz
IMA LI PRENOS UTAKMICE VECERAS I NA KOJEM PROGRAMU???