Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze sacuvaj sta im uradise ljudi...
Ma nema od Barse nista narednih 5 godina
Ovi to njima radili godinama i to puno brutalnije😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Benzema, najbolji igrač svijeta!
Zaslužio je drugu zlatnu loptu. Najveći individualni doprinos klubu.
Vracanje na fabricke postavke! SVAKA ČAST REALU
Ja sam morao prebaciti kad je bilo 0:3 mali počeo plakat navija za Barsu al ko mlado nezna bolje
Sudije spasavaju Penal Madridu sezonu kao i uvijek. Smradovi. Za citavu sezonu sudili Barci samo 2 penala. Milion situacija je bilo i nista, a Realu sve sude. Evo i danas sve isto. Al sta drugo i ocekivati kada predsjednik saveza javno svrsava na Real i daje sudu lazne dokaze protiv Barcelone u nedostatku pravih. Ja mogu shvatiti da mi u komentarima svasta pisemo i sve to ali ovaj covjek pravi sprdacinu od lige zbog sugavog Reala.
Ma falili večeras barci dva ključna igrača Negeira i Lahoz.
Ja nikada cuo ni za jednog.... tako pratim Barsu ove sezone :)
Sudije
VINICUSUS CUDO
modric i benzema igracine!
Mora i Real nekad osjetiti slast pobjede,da ne bude da uvijek Barca nesto osvoji i da se zale na Barcu
Traži Barca povrat novca zbog ovakvog suđenja.
Sta ti je dobar trener kod reala Don carlo
Gavi jedno obično živčano dijete, dobio nagradu golden boy, ispred Camavinge. Lik igra na više pozicija mirno i disciplinirano, a Gavi mlati i čupa po cijelom terenu…ko bumbar.
Camavingi je ovo jedna od rijetkih utakmica iznad prosjeka u Realu. Momak ni prvu postavu ne igra. Gavi je level iznad njega.
Gavi level iznad Camavinge? Zatucani barsin navijac … mali zna udarat bolje i to je to
Benzema babo igrice svima daje po 3 komada slijedeci Chelsi.
Ajde da i Real njih jednom baš isprebija, koliko su ovi njih u zadnjih 10-12 godina to je bilo strašno, znalo je biti i po 5 komada, jednom čak i 6
Da da, pogotovu u onom periodu kad je tata Zidane sjedio na klupi…redovno dobivali…al po prknu
Evo dokaza ako je neko imao dilemu,Benzema za klasu bolji od Levandovskog
Majstorski su iz Madrida odradili ove dvije sedmice od prve utakmice. Takav pritisak na sudije, citava medijska kampanja na Gavija, pa juce tuzba Elche-a bez ikakvog osnova. Nema sta, Real zato i jest Real, oni znaju ama bas sve. Da je bilo normalno, 90% bi sudija svirao penal za Barcelonu na samom pocetku utakmice kada je Alaba igrao rukom, ovako nije smio pomisliti jer je vec bio "razapet". Nakon prvog gola, sve ostalo je bilo zasluzeno.
Barca ih natarupa 3 puta zaredom, pobijedi ih real jednom i pogledaj komentara. A to sto Barci fale dva kljucna igraca, nista to, ha? hahahahhahaha koji maloumnici
Nijedan sudija ne bi svirao onaj penal, jer je padao na ruku i bila je u prirodnom polozaju. Je li trebao pomaknut ruku pa past na usta?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Luka profesor fudbala, Benzema ministar fudbala, Xavi školarac fudbala.
Xavi dok je igrao, ta dvojica bili amateri...