Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam dal je ko gledao tekmu, ali asistencija Ronalda za treci gol je razlog zbog cega ce fudbal uvjek biti No1 sport.
HALA MADRID!
Može, pala je opklada. Dođeš mi stoju ako milan uzme u utorak.
Ako te bas zanima, ne cinim to. A ako si mangup, evo balavac te izaziva na opkladu. 100 KM, na pobjedu Barce u Utorak. Smijes li staviti 100 KM na pobjedu Milana?
Sine moj, ide još koji put dislajkuj moj post. Kao da to nešto dokazuje. Samo pokazuje koliko si plitak. A budi tako optimističan i u utorak u 20:45h.
Prijatelju, po tvom i mom glasanju raje na komentare mozemo vidjeti ko je dijete. Ako sam napisao da navijam za Barcu jos od Kluiverta, ocito je da nisam balavac. Licno Barcu volim, ne zato sto sada najbolji, nego jer su mi tu igrali najdrazi igraci. Kluivert, Ronaldo, Figo, Messi, Maradona. Naravno ostao mi je zal za Zidanom, Raulom, Carlosom. Ali meni nekako dvoboj Reala i Barce izgleda kao dvoboj Bagre i Gospode. Ipak ja kao i veliki dio Sarajeva smo Bagra. Mali je ovo grad da bi bilo Gospode. Dok u Spaniji kao veliko historijskoj osvajackoj i temperametnoj zemlji ima puno plave krvi i Gospode. Nemam nista protiv Reala, kad su Galaticosu osvajali, ja sam bio ljubomoran ali sam se i divio igri. Sad mi je drago i uzivam jos vise =)
da je Barca htjela 10 :0 bi ih dobila...ovo je popustanje radi kritika ostalih trenera...da se stisaju samo malo:D
Jarane, ovi navodnici su na mjestu jer riječ \"pobjeći\" ne može realno da se koristi kada je u pitanju bodovna prednost na tabeli. Dalje, pa šta sad ako Barcelona nije dobila Sociedad a oni imali čak bod manje od Getafea prošle sezone. Pobijedila je i Barcelona Reala, pa ako to za tebe znači da je Sociedad bolji i od Reala, onda je ok.
Al valja dvije tekme sa barcom odigrat eheeeeej :D
@bosancers .....Jadu jadni , procitaj svoj komentar i ako te ne bude stid idi potrazi strucnu pomoc. Ne mogu da vjerujem da postoje takvi primitivci.
NADAM SA DA CE PUDERBOY ronaldo DOBITI SIDU,A DA CE BENZEMI NEKO SLOMITI KICMU.OSTATKU WC MADRIDA ZELIM SVE NAJ UZ PORUKU:\"DABOGDA SVI POGINULI I TO SVE SKUPA SA MURIJASOM MURINJOM\"
+2 uskoro +10 puta Vilanova puta Guardiola puta Barcelona
Zanimljivo je kako na svakom članku koji je posvećen pobjedi Reala, nakoti se gomila očajnih \"navijača\" Barselone koje zanima samo kako da podje???aju i jedu g???a. Zašto misliš da si rekao bilo šta pametno. Tvoj komentar je glup ko ku??c, isto kao i gomila komentara koji se svakodnevno mogu pročitati na ovom portalu. Ovo mi je možda treći ili četvrti komentar u životu, ali ti si ga zaslužio zato što sa sa svojih 14 godina sastavio takvu glupost da ja čak mislim da tebi nije 14 već 9 godina. Idi sine negdje drugo jedi g???a. Ovo više nema smisla. Ako nemate ništa smisleno za napisati, kojeg k???a trošite i svoje i tuđe vrijeme??? Pa zar ne postoji ni jedan poznavalac fudbala u BiH da nešto pametno prozbori?
Sve je to lijepo, al sta je sa Kapitenom, jel igro za Sevillu?
opaaaa...idemo bijeli..korak po korak,bez srljanja u svaku tekmu kao odlucujucu,igramo da pokazemo da nasa filozofija ipak je realnija,svakidasnja bez licemjerja i laznog sentimenta...madrid
Ja navijam za Barcu od kada je Patrick Kluivert bio nosilac igre, i od tada sam vrlo vjerni navijac. Ali istina je da se 80 % BiH navijaca prebacuje s lopte na loptu kad koji klub dobro igra. Opet i neke se mora poceti opredjeljivati, pa nije bitno od koje sezone. Sjecam se kad su Galaticosu iz Reala razvaljivali, svi su bili na strani Reala. Sad odjednom na Fb samo statusi Barcelone. Jos ako uzmemo da 99% ovih \"vatrenih\" realovaca i barcinih navijaca nisu ni primirisali spaniji. Real je ove godine jak konkurent, moje prognoze su da ce Barca opet uzeti sve sto moze. I tu se nece moci puno uciniti. Jer najveci problem reala kao jedinog konkurenta je upravo najveca snaga Barce. Uigranost. Losija ekipa ce dobiti bolju, ako je uigranija. A zamislite kad dodate onda tu Mesija, Iniest, Xavija itd. Ima i Real adute, ali dokle god C.Ronaldu bude bitniji vlastiti uspijeh do timskog, tesko. Ako se te stvari prmojene, svasta je moguce. Manje prepirke vise uzivanja =)
Hajd fino. Jedinstvena prilika i jedina da se Ronaldo malo nasladi.........dokle li kako li.............