Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala federalnoj tv koja nam redovno pokvari ćeif gledanja lige šampiona svojim polu-pismenim komentatorima
cist penal za benficu.........totalno neprirodan polozaj ruke a komentator je strašan al u pravom smislu te rijeci.......fuj fuj
CHELSEA JE U PREMIER LIGI NA OMJERU OD 14 POBJEDA, 8 NERIJESENIH I 8 NEODLUCNIH UTAKMICA......PAAA GLUP.SONE PRESLUSAS LI TI SEBE STA TI PRICAS!!!!!!
borise KONJINO jedna odvratna!!!
koja provala. Znači ni ust*še ni ijedan drugi kvislinški režim nije fašistički jer nije \"nastao u italiji 20-ih\"?! :)))))))))) nemoj se provaljivat , svega ti.
CMARINHO, AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Profit 13 750 kn BESPLATNO u 2 i pol mjeseca. U 3. mjesecu je plus od 3910 u 15 dana, to je sada i najvažniji ciklus jer ne igram sam, već svoje parove dijelim i s vama i zadatak mi je nastaviti dobro puniti svoj i vaš džep. TRENUTNA BANKA: 20 660 kn, STANJE LISTIĆA: 32/69, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram vrlo jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je uvijek isti, 500 kuna po listiću. Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u prolaznost listića. Godinama sam isprobavao razne načine u klađenju i konačno otkrio što mi najviše odgovara i zarađujem svaki mjesec pristojnu lovu. Lijep pozdrav i svratite na: WWW . KLITORISNJAK . BLOGER . HR
Da ne bude zabune, hrvatski jezik je jedan od službenih jezika BiH (kao i bosanski i srpski) prema tome niti \"greda\" niti \"vratnica\" nisu sporne. Sporne su jezičke (ne)konstrukcije, gluposti, idiotske informacije, besmislene rečenice i šta sve ne u večerašnjem prenosu Borisa Bilića. Kao što rekoh, na upotrebu hrvatskog jezika ima potpuno ustavom garantovano pravo ali njegov prenos je bio vrhunac nestručnosti , nesposobnosti , neprofesionalnosti...
http://www.facebook.com/antiBorisBilic
\"David Luiz je prošle godine 4 sezone za Benficu\" - jedan od komentara \"sjajnog\" nam Borisa večeras.
http://www.facebook.com/antiBorisBilic Bojkot \"sportskog komentatora\" Borisa Bilica koji pokvari cak i uzitak gledanja Lige Sampiona!!! Ajmo ljudi, plaćamo im pretplatu a oni nama stave tipa koji pričat ne umije. Pa koje smo mi mrcine u ovoj zemlji, evo godinu ga slušamo.
@@big Fašizam je pokret nastao u Italiji 20-ih godina 20. stoljeća.To što si ti napisao nema veze sa fašizmom.
Sta si ti propustio gledati, Chelsea- ov preokret protiv Napolija i Milanov jedva izbjegnuti krah koji podsjeca na finale protiv Liverpoola, ocito ne.
tores je odradio odlicnu asistenciju
puno zadovoljan sam rezultatom Reala .. ali sam ocekivao pobjedu il remi za benficu ... HaLa MaDrId...
I ja bi slavio pobjedu Reala i Chelzija ali nemam snage zivot mi je otisao dođavola. !
svako onaj tko sebe smatra vrednijim, a drugog omalovažava, niječe mu prava (u ovom slučaju pravo na jezik) je FAŠIST!!!! neznam gdje si bio kad se u školi to učilo.