Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rooney je bolji od obojice!
Mozes li mi samo rec iz kojeg si sela, da znam gdje je ta parada?
dudlas li ga jos?
Ja bi isto napisao da me neko ostavi bez teksta;)
hoce li ga roki kad dodje vodit na gej paradu?
.......dudlajte ga @@FCB
Pa sta ako je sminker konzervo? Ako je sminker znaci da je peder? I sigurno znaci da je los fudbaler? Po tvojoj filozofiji, mozda da. Al cinjenice su drugo.. Vidio je DERPE vise pica neg sto ti mozes zamislit A o nogometnim sposobnostima ne moram ni govorit, receno je vec. On je jedan od najboljih (ako ne i najbolji)fudbaler na svijetu, klocu. Sto ti to ne mozes podnijet, tvoja stvar;)
Tjesi se, tjesi :D Dohakat ce ti homos;)
....bolje da su na njega potrosili pare u RMD a ne na homosa sminkera , da su to uradili mozda bi mogli parirati barsi ovako su samo za reklame
Ma pusti GEEKA, zamisli ti njemu zivota kad po cijeli dan samo sere po forumima.
pipo , ti si glup da komentarišeš bilo šta ! kupi ti sebi par ovaca pa na brda idiote !
dobra opcija, samo me nekad plase njegovi nesmotreni ispadi
@pipo pipo ti ja m@mu gubitnicku
E MOJA TRENRCINO UPO SI TI KO STO JE I REAL , GUBITNIK GUBITNIKA VAZDA NADJE... SRETNO U BANKROTIRANOM KLUBU.