Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po onom sto sam vidio, prvi im je poklonio al drugi nije. Veca je greska sto po onom sto sam ja vidio nije svirao 3 situacije koje su vise bili penali i to 2 za Sociedad i 1 za Madrid. Kriteriji nikakvi. A Real nece ni treci zavrsiti kako igraju.
Dzaba im sve kad ih Barca nako odera, kad sam cuo umal me infarkt strefio.....
Penaldo ostaje Penaldo,džaba sva priča
Trudi se Penaldo pogotovo sad pred izvlacenje za zlatnu loptu,mada ja mislim uzalud,nije ni blizu messi-a , tesko da cemo vidjeti nekog priblizno blizu kao sto je mali carobnjak nakon sto zavrsi karijeru..
nisam navijac ni reala ni barcelone , samo sam realan :)
Jebli majku svoju u svakoj utakmici ili penal ili crveni karton. SMEĆE od kluba
Ubjedljivo najvise izvedenih penala u Primeri ima Hugo Sanchez, a nakon njega Cristiano Ronaldo. Gle cuda obojica su bili ili i sada igraju u Realu. Kakva slucajnost :D
@korisnički nalog 8 baš tako
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oliver Andujar, Madridski sudac koji radi analizu sudjenja za Madridski dnevni list Marcu, ocjenio je sudjenje ovako: 2 poklonjena penala za Real i 1 nedosudjeni za Sociedad. http://www.marca.com/futbol/real-madrid/2015/12/30/5683fdf5e2704e8f5f8b4640.html http://www.marca.com/futbol/real-madrid/2015/12/30/5683f8c6e2704e8b6c8b464d.html Al nista covjeka ne moze iznenaditi kad je rezimski klub u pitanju. Nakon proslosedmicnog cirkusa sa Rayom, danas se desio jos jedan u tom rangu.
Messi uzme loptu na centru pređe kompletnu obranu Reala i zabije to je za Penalda dalje od Svemira
Sudiji Oskara za priređenu komediju! :)
ne sviđa mi se ovaj tekst......penal za real madrid
dva :)))