Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
babo taktike i psihologije fudbala j.m
Opet ih Real trese ko seljak slinu....
ja,ja samo sto sudija nije sviro cist penal i sto je dao Valdesu crveni karton,a utakmica zavrsena....Al nema veze realu trebalo 180 minuta da zabije barci 5 golova,a Barci 90 da zabije relu 6 :P WE WILL RETURN,NEVER GIVE UP! II gdje je ono onaj vas cr7? ha' CULE PARA SIEMPRE!
E hebiga. Opet Barca "slucajno" izgubi.
Nek su izgubili, svaki put kad gledam barcelonu il Fabregas simular penal il Messi jedva ceka da ga ko gurne.. ma bjazi ba.
"DONT FORGET" 2-6 ILI 5-0 BARCA U SRCU,BOSNA U KRVI?
Penala vidilo nije. To što su je Adriano epileptičar to je drugi problem.
Cuj penal, oni nisu fudbaleri, vec padobranci. http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/581725_571788299501011_1776741082_n.png
Pa, bar jednom priznajte da ste izgubili jer ste bili lošiji. Čim izgubite neko vam je kriv: sudija, publika, vrijeme, nadmorska visina, Mjesec u Jarcu itd. Jedino kada pobjedite (a i to uz pomoć sudija i Platinijeve UEFA-e), onda se ne žalite. Ne možete uvijek pobjeđivati. Porazi su sastavni dio igre, počnite se navikavati na njih jer vam slijedi utakmica sa Milanom.
Kako ova Barcelona nemoze nikada primiti poraz neko bolji od nje bolji nema sta.Kad barcelona pobjedi na krivi nacin svi sute,a kad izgube neznaju sta ce pruzite ruku pomirenja da je Real bio bolji u oba susreta i THE END.
Kme, kme, sudije, kme, kme, penal, kme kme, bolji smo bili, kme kme...
....................Viktor Valdez definitivno najslabija karika...................................
Ovi navijaci barse su stvarno nerealni, vidjelo se da nije bilo penala, Ramos je izukao nogu na vrijeme evo link pa nek sami vide i meni se iskeno ucinilo u prvi mah da je penal sigurno. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wPWhn__5izU Realno Real je bio bolji u obe utakmice, sve drugo sto pricate su samo Grimove bajke. Kad je Barsa bolja, ja barem priznam, al pimplanje lopte ne znaci dominacija, nego prilike i golovi. Ovo sto sam vidio od Barse je jadno, pa ne mogu izbrojati njihove prilike na jednu ruku u ove 2 utakmice. Ocigledno svaki trener ne moze voditi Barsu, jer onaj saban aka Pape2 bolje da se uhvati posla u rudniku il na nekom polju, jer fudbal nije za njega. Al i dalje mislim da s solidnim trenerom kao sto je Vilanova ce i dalje biti na vrhunskom nivou, mada se toplo nadam da ce ispast od Milan, jer seljacine, hinje i folirante poput Alvesa, Pedra, Albe, Pique i Busquetsa ne volim vidjeti ocima.
Imaju oni posjed lopte.. i na tome se zarsava... Ne mozes svaku utakmicu usetat loptom u go.
jeebbboooo ja vama mattteerr coravu, jestel vi pogledali usporeni snimak tog "ne postojeceg" penala, lik nekoliko komentara je to postavio dje se jasno vidi da se taj padavac hladno, al 'hladno zabacio da bih izvukao penal, znaci nije ni pao kako treba na pod vec je poceo da skace da je to bio penal, allooooo, zemljoo
ovom realu sudije u svakoj utakmici pomažu smiješno postalo
Navijac sam Barselone,a cestitam Realu ,samo mi nije jasno cemu ova euforija realovih navijaca,pa zar 13 bodova raz6like nije dovoljno da se 13 puta zapitaju jeli to bruka za kraljevski klub,Barselona je osvojila titulu to je svima jasno,a Real jos nista,to sto su u finalu kupa ne znaci da su ga i osvojili a smijesni su mi komentari da je nemoguce da Barselona prodje Milan,pa zar je to tako tesko dati 2 ili tri gola(eto jos nikad nikome nisu dali 3 gola),domaci teren,malo sudije,malo inat i eto 3 gola.