Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@B. Potpisujem.
Kada pročitaš komentare na klixu, shvatiš koliko n e d o j e b a n i h, homofobičnih, mentalno sakatih ljudi, živi u ovoj "državi". Nije mi jasno zašto bi neko uopšte rekao nešto, ako već nema šta smisleno da kaže? Ljudi zar ste toliko zaostali da vam je komentar tipa: "Pa sta ce moraju s necim podmazati cmarove da lakse idel el karindzo od barse u la lizi:-)", vrhunac vašeg intelekta? Šta da čovjek uradi nego da vas sažaljeva.
Pa sta ce moraju s necim podmazati cmarove da lakse idel el karindzo od barse u la lizi:-)
Koliko će sad Zglancani imati gela.....
Gay klub i gay kozmetika. Ide jetno uz drugo. Ipak su prave muškarčine u Barceloni. Pique voda najbolju Latinoamerikanku na svijetu, Messi je nizak ali ima ćunu od 30 cm i voda najbolju argentinsku manekenku. Šta u Realu imaju? Pepe ga Ramosu meće u č.mar! Eto šta imaju.
i ja koristim samo niveu
kraljevska kozmetika za kraljevski klub
trebali su i Ronalda da skida sminku poslije utakmice (koristeci Niveu)