Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ale ale ale Real Madrid !!!
Pogledajte golčinu Di Marie i uzivajte!
Ovo me vise podsjeca na to kada Amerika sa svom tehnologijom ode u Afganistan da ratuje, a od tamo ih stalno vracaju u kovcezima, pa nakon nekog vremena zauzmu neko brdo i svi pljescu i vicu, jes\' vidio kako je Amerika pobijedila.
Kakav je to klub koji stalno kupuje najbolje igrace svijeta, najbolje trenere, maximalna podrska drzave i opet ne moze godinama nista da uradi. Pa trebali bi da ste stalno prvi, da osvajate sve sto se moze osvojiti sa onim sto raspolazete, a vi se ponosite na ovu bodovnu prednost nakon toliko godina sramote. Barcelonu samo cijenim sto iz vlastite skole, sa samo dva-tri stranca u ekipi napravi to sto napravi.
kako je jadno kada se navijači barcelone izvlače na el clasico. ako je to jedino što imate reći protiv Reala svaki put kada vam pobjegnu još bodova, onda se vi poklopite :) izgubili ste od jadne Osasune, od Getafea :S Hala Madrid!
A u pm. Pa u go im ušli, gdje neće dati. xD Posljednji go je GOLČINA, ali ovi prvi - straaaaaašno :(. Realovci ba, poklopite se. Mene stid. Ma kad bolje razmislim, sevap je da i vi šta osvojite, nije fazon da vas Barca uvijek je*e. :D I znate šta :D kad budete mogli prići Barcinom golu ovoliko, javite se, onda ćemo da diskutujemo. :D
Jaoj sto je nekom krivoooo sto je nekom krivoooo sto je nekom krivoooo pa se prisjecamo starih dana, proslih dana ahahahahahah sto je nekom krivo, ciganima kome drugo. Kad vasd Jedna Osasuna smlati za cas koju je Real pobjedio 7-1 ahahahah sto je nekom krivooooo lalalalalalala
svaka vama cast za onu pobjedu u zadnjem el klasiku al djba vam kad niste sposobni bit prvi na tabeli..Real ima nevjerovatnu historiju a i imat ce jos bolju kad ova sezona zavsi ...vama svaka cast al kraljevi su to da ste pobedili sve na planeti djaba vam kad niste pobejdili osasunu kad je najpotrebinije...i nemoj te izvalcit na el kasiko jer ocito je da dvije utakmice ne mogu odlucit ko ce osvojit ligu.....i jos jedna stvar i ako je bio offside barem igraci Reala ne daju rukama golove i ne similiraju....i zato se ponosim kad kazem da navijam ZA REAL IZ MADRIDA......
VIdim sada se promijenila prica Barcelone ranije je bilo osvajamo sve moguce titule, a sada se izvlacite na to kao nas pobjedjujete i kao to je eto dovoljno. Al dobro volim ovakav stav znaci nesto se promijenilo u odnosu na ranije godine :)
Ima li ko da me podsjeti kada je Real zadnju put pobijedio Barcelonu? Jel to bjese jos dok je Zidane igrao?
Realno, prvi gol Real Madrida je čist ko suza, igrač stoji na liniji, golman na liniji, tu uopšte nema priče. Eh drugi gol je već druga priča, Benzema je u ofsajdu kad mu loptu dodaje Xabi Alosno, a Ramos uopšte nije dirao loptu već igrač Racinga. Štima nam se? Nema se nama štimat, mi smo ove godine mašina. Pogledaj statistiku, ove godine obaramo sve moguće rekorde... ŽIVIO MADRID!
Prijatelju, jednom mi rekoše \"Istina boli\".
pitar, ovo ofsajd? malo se informisite prije nego crknete od muke :D http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/403274_326526287385240_200701023301101_816044_1666389872_n.jpg
prvi gol reala,cist ofsajd igraca na prvoj stativi prilikom prvog centarsuta sa desne strane...drugi gol trebao bit ponistn zbog ofsajda ramosa koji je zadnji dirao loptu....hehhhehhhehehhe...neka i real sta osvoji...sevap je:)
Putuj Evropo, nemoj čekati na nas.
Upeko minus u Barceloni... -13°C ;)